Att Köpa Hemsida av en Webbyrå till ditt företag är inte tillräckligt!

Genom en långsiktig marknadsföringsstrategi utvecklar vi ert företags hemsida på webben. Attrahera nya kunder och öka lönsamheten.

Hemsida från 4 795:-

Professionell Hemsida från 4 795:-

Skräddarsydd Design. Bildspel. Formulär. Mobilanpassad. Sökordsoptimerad. WordPress

Läs mer om våra paketlösningar

Skräddarsydda Hemsidor

Vi bygger en WordPress hemsida anpassad efter era behov med funktioner och design som säljer.

Fri Support & Hjälp

Vi erbjuder alla våra återkommande kunder fri support och hjälp med hemsidan.

Fokus på Lönsamhet

En hemsida ska inte enbart vara snygg. Den ska också fungera insäljande och vara användarvänlig.

500

Avklarade Projekt

Ett företags hemsida är en utav de viktigaste kanalerna utåt. Med en insikt i hur kunderna tänker och agerar på nätet blir det enklare att kommunicera och möta deras behov. Genom att köpa hemsida från oss på Sitea ger vi ert företag ett övertag på nätet!

Vi på Sitea Webbyrå skapar mer än bara en hemsida till företaget

En professionell och modern hemsida som är mobilvänlig är viktig. Men för att göra affärer och framförallt bli lönsam på nätet krävs en hel del mer. Det krävs en smart digital strategi!
Vi på Sitea Webbyrå skapar en hemsida i Wordpress med innehåll som besökarna har nytta utav och en välplanerad och utförd marknadsföringsstrategi. Att köpa en hemsida av en webbyrå kan vara klurigt, men genom att anlita oss på Sitea bygger vi en professionell WordPress hemsida med funktioner och design som gör besökare till kunder!

Det räcker inte med att hemsidan är synlig och får mycket trafik. Den bör även vara enkel att använda, erbjuda det kunderna söker och regelbundet uppdateras och göras mer insäljande. Tänk igenom följande:

  • Innehåll som säljer. En strategi som möter kundernas behov är essentiellt.
  • Sökmotoroptimerad (SEO). Genom högre placering på Google attraheras fler kunder 
  • Digital marknadsföringsstrategi. En egen hemsida är en utav många kanaler på nätet.
  • Mät konverteringar. Det är viktigt att hemsidans besökare blir kunder.
  • Hemsida i WordPress. Vi rekommenderar att bygga hemsidan i WordPress.

Sitea arbetar med ovanstående aspekter i varje hemsideprojekt anpassat efter just ert företags behov.

Redo att bli en stjärna online?

Vi får dig att lyckas på nätet. Vänligen fyll i formuläret nedan så ser vi över dina behov:

Bli en stjärna online

Köpa Hemsida av Sitea Webbyrå - Kompletta Hemsidor till Fasta Priser

Är företaget i tankarna att köpa hemsida av en webbyrå? Vi på Sitea Webbyrå i Stockholm har arbetat i många år med att utveckla företags hemsidor. Idag är det ett måste för företag att köpa hemsida för att fullt ut kunna nyttja företagets potential på webben. Är företaget i tankarna att köpa hemsida till företaget så har ni kommit rätt. Vi på Sitea Webbyrå  utvecklar din WordPress hemsida och kan hjälpa till med allt från att registrera domän, skapa e-postkonton, driva trafik och kunder till hemsidan (via SEO och AdWords), utveckla logotyper och visuella element samt att skräddarsy en WordPress hemsida, blogg eller Webbshop/E-Handel efter era önskemål.

Vi har skapat hemsidor åt företag i en mängd olika branscher. Allt ifrån rörmokare, musikaffärer, elektriker, konsulter och fotbollslag.

köpa-hemsida-mobilanpassad

Frågor? Eller vill du att vi kontaktar dig? Snabbformulär här!

Klicka här för att komma till snabbformuläret!

Vi på Sitea boostar ditt företags prestation online!

Vi finns där under hela processen. Från början till slut. Oavsett om ditt företag saknar en hemsida i dagsläget eller om ni redan har existerande hemsida så  hjälper vi till. Vi ser till att besökare på sidan blir kunder! Saknar ni besökare? Inga problem, det löser vi också.
Jag är intresserad utav att bli kontaktad

Några av våra pakettjänster

Egen hemsida Basic

4 795kr

ex. moms

Egen hemsida Basic är ett fast prispaket från oss på Sitea. Där du som kund får en egen mobilanpassad WordPress hemsida, där vi fixar domän, e-postadresser länkade till domänen, samt 5 stycken sidor på hemsidan.
Läs mer

Egen hemsida PRO

9 395kr

ex. moms

Egen hemsida PRO är vårt mer utvecklade fasta prispaket. Du som kund får en egen mobilvänlig WordPress hemsida, vi fixar domännamn och tillhörande e-postadresser, 8 stycken sidor på hemsidan samt en mer utvecklad design.
Läs mer

Egen Hemsida Anpassad

Offert

efter överenskommelse

Egen hemsida Anpassad är vår helt skräddarsydda tjänst. Du som kund får en egen WordPress hemsida, vi fixar domännamn och tillhörande e-postadresser, fritt antal sidor, anpassad grafisk design och logotyper.
Läs mer

Varför Sitea Webbyrå?

Trygghet

Hos Sitea kan du känna dig trygg. Vi finns där när du behöver hjälp med hemsidan. Vi hjälper dig växa på nätet!

Mobilanpassad Hemsida

Vi på Sitea ser till att din WordPress-hemsida fungerar utmärkt på dator, surfplatta och i mobilen.

Enkelt att ändra själv

Vi ser till att du med enkelhet kan ändra i hemsidan själv, helt utan kunskaper i kodning eller HTML eller CSS.

Skräddarsydda funktioner

Alla företags behov är olika och vi anpassar hemsidan efter dina behov. 

Personlig service

Vi finns alltid tillgängliga när du behöver råd eller vill bolla idéer. Tveka inte att kontakta oss.

WordPress som Plattform

Vi bygger din webbplats i den största och mest användarvänliga CMS-plattformen: WordPress

Tillägstjänster

Om ni som kund vill utöka ett utav de paket ni redan köpt så kan vi erbjuda en mängd mer avancerade tillägg. Om något tillägg saknas så är ni välkomna att kontakta oss så ska vi nog kunna lösa er önskan.

Uppgraderad hosting

Om ni har behov av en snabbare hostinglösning så erbjuder vi via olika partnerföretag snabbare hosting med mer utrymme.

Uppgraderat antal undersidor

Företag har olika behov av antalet undersidor. Vi på Sitea erbjuder utöver våra paketpriser ett större antal undersidor efter era behov.

Avancerade formulär

Vi utvecklar allt från avancerade bokningsformulär, köpformulär och kontaktformulär.

Webbshop/E-Butik

Möjligheten att sälja varor på internet har aldrig varit större. Vi på Sitea sätter upp och installerar en webbutik kopplad till olika betalningslösningar som t.ex. Klarna. Börja sälj på nätet idag!

Extra säkerhet & Brandvägg

När allt före företag rör sig mot internet så ökar också osäkerheten och risken för intrång. Vi på Sitea arbetar med branschledande säkerhetslösningar så att du som kund kan känna dig trygg.

Bilder till hemsida

En bild säger mer än 1 000 ord. Det är ett slitet uttryck men faktum är att professionella och högkvalitativa bilder med klara budskap är viktigt för att besökare ska stanna på hemsidan och köpa det ni erbjuder.

Utökad Support

När man väl har kommit till beslutet att köpa en hemsida av en webbyrå så finns det flertalet fördelar med att utöka supporten. Vi kan då arbeta kontinuerligt med hemsidans säkerhet, uppdatera hemsida, backups

Nyhetsbrev

Vill du skicka nyhetsbrev till kunderna? Vi på Sitea Webbyrå sätter upp ett formulär på er hemsida så kunder kan få nyhetsbrev från er. Sedan sätter vi upp ett ramverk där ni kontinuerligt kan informera era kunder via era nyhetsbrev.

Hemsida med olika språk

Idag är det många företag som vill ha en hemsida på olika språk. Det handlar ofta om att nå internationella kunder Eller att utöka den digitala närvaron. Vi på Sitea översätter er hemsida och ser till att den fungerar med olika språk

Avancerad Sökordsoptimering

Det är många som undrar vad man kan göra för att öka trafiken till hemsidan. Driva trafik till webbshoppen kan göras genom antingen betald annonsering (se AdWords) eller via SEO. Med Siteas Avancerade SEO sätter vi ert företag högst på Googles sökresultat.

Kundchatt & Livechat

Ju närmare man kommer kunderna desto större chans att kunna erbjuda kunderna det dem söker på hemsidan. Med en kundchatt blir det enklare för företag och kund att interagerar med företaget. I realtid kan ni hjälpa era besökare på hemsidan. En kundchatt ökar konverteringarna på hemsidan!

Löpande Digital Marknadsföring

Marknadsföring rör sig allt mer mot den digitala världen och internet. Vi på Sitea arbetar med ett stort antal företag i olika branscher där vi kontinuerligt utvecklar innehåll, hemsidor, annonsering och kampanjer för att ge företag ett övertag på internet gentemot sina konkurrenter.

Online MarknadsföringTopp 3
april 19, 2017

Hamna först på Google

Hamna först på Google - 7 Viktigaste Tipsen för att Ranka högt på Google. Del 1 av 3. När dagens marknadsföring rör sig allt mer mot internet så blir utrymmet att...
Online MarknadsföringSynas på GoogleTopp 3
oktober 3, 2016

Därför misslyckas din Sociala Marknadsföring på nätet och så gör du för att lyckas!

Vill du också lyckas på nätet? Känner du också att ditt företag skulle kunna utvecklas och nå nya höjder bara det rankades högre på Google eller att du hade fler…

Synas på GoogleTopp 3
oktober 3, 2016

Social Marknadsföring – Är det viktigt?

Marknadsföring Sociala Medier – Så Lyckas  du med Internetmarknadsföringen! Idag är det många som ställer sig frågan: På vilket sätt kan jag använda de sociala medierna på bästa sätt? Eller:…