Skip to main content
SEM - Google Ads

Google Ads Annonsering – Sitea Google Ads Byrå

Vill du att din hemsida ska synas högst upp på Google? Toppen, då har du kommit till rätt Google Ads byrå. Vi på Sitea är en erfaren Google Ads partner smed erfarenhet från hundratals olika företag från olika branscher. Vi utvecklar en SEM-strategi som förbättrar era nuvarande resultat.

Google Ads Guide
google ads icon

Google Ads Annonsering

Vi tar hand om hela din verksamhets Google Ads annonsering. Optimering, budstrategier, konverteringsspårning och rapportering. ta del av Siteas resultatorienterad SEM idag!

 • Google Ads byrå & Partner
 • Sök, Shopping & Display
 • Digitala Strategier för ökad lönsamhet
 • Kreativ annonsutveckling
 • Kontinuerlig sökordsanalys
 • Rätt budgivningsstrategier
 • Konverteringsoptimering
 • Mätning av resultat & CRO
 • Inga begränsningar i annonsering
 • Kontinuerlig resultatrapportering
Google Ads annonsering från 3 799:-/mån

Google Ads får fler att hitta din hemsida. Få mer trafik, fler kunder & ökad försäljning.

Vi har i över tio år hjälpt företag med Google Ads annonsering och SEM. Det gäller klassiska Google sök, Display, Shopping och YouTube. Vår strategi bygger på att lyfta fram era affärsdrivande styrkor i marknadsföringen. Det ni är bäst på ska synas!

sitea-webbyrå-google-partner
google ads icon

GOOGLE SÖK

youtube-reklam

YOUTUBE

google-display-icon

GOOGLE DISPLAY

google-analytics-icon

GOOGLE ANALYTICS

google-shopping-icon

GOOGLE SHOPPING

google-tag-manager-icon

GOOGLE TAG MANAGER

Mer än bara en Google Partner. Er partner.

Idag räcker det inte bara att kunna Google Ads för att lyckas med digital annonsering. Företag behöver kompetens och en partner som inte bara ser annonseringen utan vilka faktorer det är som driver affären – både vad gäller Google Ads kampanjer och erbjudanden. Med Sitea som Google Ads byrå får du en fördel.

Vår byrå existerar för att skapa svårslagen digital marknadsföring för våra kunder. Vi åstadkommer det med engagemang, driv, kreativitet och en hel del intelligens och erfarenhet.

VÅRA TJÄNSTER

100% Sitea PPC-annonsering

Vi lär känna er verksamhet och dess dynamik för att utveckla unika strategier som skapar framgångsrika PPC-kampanjer. Vi är en AdWords byrå som gör saker lite annorlunda.

Optimering av kampanjer

Vi tar hand om er Google Ads annonsering. Oavsett om det rör Google sök, Display, Shopping eller YouTube.

Genomgång av hemsida

Vi går också igenom er hemsida/landningssida för att er hemsida ska generera så mycket som möjligt från kampanjerna.

KONVERTERINGAR

Lite resultat från våra kunder

Vi har hjälpt kunder i en rad olika branscher som har olika behov. Vi skräddarsyr en annonseringsprofil baserat på företagets värdedrivare och arbetar kontinuerligt med att optimera och driva konverteringen.

YoY 240% Leads

Ökade antalet leads till ett HR-företag årligen med 240% via Googla Ads Search och Display.

CRO ökade med 362%

Ökade konverteringsgraden med 362% hos en konsultfirma efter 4 månader.

460+ fler samtal

Optimerade landningssida och budstrategi och ökade antal samtal med 460 på 2 månader.

CPC minskade med 30%

Med rätt budstrategi och rätt sökord ökade vi konverteringsgraden och minskade CPC med 30%

SEM - Google Ads

Största misstaget som byråer gör

Google Ads byråer bedriver annonsering på en rad olika sätt. Men det finns en aspekt av annonseringen som ofta glöms bort, eller där det inte ligger tillräckligt stort fokus. Många SEM byråer fokuserar för mycket tid i annonseringsplattformen (t.ex. Google Ads / Bing Ads), och för lite tid på att se över hemsidan/företagets erbjudande.

Ekvationen för att lyckas på nätet består av två delar: 1) Kompetent annonsering och 2) Hemsida/landningssida som konverterar.

Det vi ofta ser på Sitea är att fokuset ofta inte ligger på den delen av ekvationen som faktiskt är där själva konverteringen kommer ifrån. Det är ofta företagets hemsida eller erbjudande. Och det förutsätter att Google Ads byrån sätter sig in i företagets situation och erbjudande och sedan säkerställer att det är attraktivt nog för att annonseringen ska ge maximal effekt och ROI.

google ads byrå sitea webbyrå
Andra Google Ads Byråer

Nu kan vi inte ingående veta hur arbetet gått med din tidigare Google Ads byrå. Men det är en rad saker vi lagt märke till när vi tagit över konton.

google-ads-byrå-jämförelse Sitea-google-ads-byrå-jämförelse-2
Samarbete med Sitea

Vi har ett engagemang och stort fokus på att öka din konvertering. Med över 10-års erfarenhet och beprövad metodik skapar vi bättre resultat.

Vad skiljer Sitea från andra Google Ads byråer?

google-ads-byrå-jämförelse Sitea-google-ads-byrå-jämförelse-2

Vad du får som kund hos Sitea

Det finns många fördelar med att välja Sitea som din nya Google Ads byrå. Några av fördelarna har vi specificerat nedan.

Komplett Google Ads annonsering

Google Ads annonsering till fast månadskostnad & kontinuerliga uppdateringar, justeringar och optimeringar. Inga begränsningar i sökord eller kampanjer.

Mätbar Statistik

Vi erbjuder full tillgång till statistik och sökordsdata som rör både er hemsida och Google Ads-annonsering.

Certifierad Partner

Vi är måna om att upprätta en öppen, transparent och professionell affärsrelation. På så sätt når vi långsiktiga resultat.

Mätning & Spårning av Resultat

Vi sätter upp konverteringsspårning som gör att vi med lätthet kan mäta avkastningen och vilka kampanjer, annonser och sökord som ger resultat.

Tar bort olönsamma sökord

Vi är noga med att se över sökordsrapporter för att ta bort olönsamma sökord så att hemsidan syns för rätt sökfraser.

Ni äger Google Ads-kontot

Självfallet är ni ägare av det Google Ads-kontot som vi sätter upp. Då får ni full insyn i Google Annonseringen

1 Månads Uppsägningstid

Vi på Sitea gillar inte att låsa upp kunder. Därför erbjuder vi våra kunder 1 månads uppsägningstid på vår Google annonsering.

Annonsering utan Begränsningar

Många digitala marknadsförinsgsbyråer begränsar antalet sökord och kampanjer för er som kund. Det gör inte Sitea, utan vi gör det som krävs för att få ut det mesta av er annonsering.

Google Sök, YouTube och Display annonsering

Vi på Sitea har bred erfarenhet inom Google Ads annonsering och kan skapa och optimera sökkampanjer, YouTube-annonsering samt Display marknadsföring.

Vi ser över era landningssidor

Genom en övergripande strategisk syn ser vi över landningssidorna för optimering och resultat.
PPC Annonsering

Sitea – Google Ads Byrå

Allt fler använder Google för att söka efter produkter, tjänster, information och företag. Vi på Sitea är en Google Ads Byrå i Stockholm som sätter företaget högst upp i sökresultaten. När hela 95 % av all söktrafik går till de företag som syns på förstasidan på Google så har det aldrig varit viktigare att synas högt upp.

Vi på Sitea arbetar med Google Ads annonsering där vi ser över hur företaget på bästa möjliga sätt kan få nya leads och kunder från Google. Det gör vi genom att identiferia vilka tjänster/produkter där Google Ads-annonsering skulle passa bäst.

95 % av all söktrafik går till de företag som syns på förstasidan på Google.
Google Ads gör så att ditt företag och hemsida syns högst på Google
Du betalar bara för resultat! Inga klick, ingen Google Ads kostnad!

Testa det här! Sök på en sökfras på Google och se om ni syns på förstasidan för det sökordet. Med oss på Sitea kommer ni synas för det ordet så fort vi påbörjar Google Ads-annonseringen.

PPC Annonsering

Sitea – Google Ads Byrå

Allt fler använder Google för att söka efter produkter, tjänster, information och företag. Vi på Sitea är en Google Ads Byrå i Stockholm som sätter företaget högst upp i sökresultaten.

När hela 95 % av all söktrafik går till de företag som syns på förstasidan på Google så har det aldrig varit viktigare att synas högt upp.

Vi på Sitea arbetar med Google Ads annonsering där vi ser över hur företaget på bästa möjliga sätt kan få nya leads och kunder från Google. Det gör vi genom att identiferia vilka tjänster/produkter där Google Ads-annonsering skulle passa bäst.

95 % av all söktrafik går till de företag som syns på förstasidan på Google.
Google Ads gör så att ditt företag och hemsida syns högst på Google
Du betalar bara för resultat! Inga resultat, ingen Google Ads kostnad!

Testa det här! Sök på en sökfras på Google och se om ni syns på förstasidan för det sökordet. Med oss på Sitea kommer ni synas för det ordet så fort vi påbörjar Google Ads-annonseringen.

SEM - KONTAKTFORMULÄR

Kostnadsfri offert eller frågor?

Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss inom 24-timmar.

  Nyfiken på våra tjänster?

  Vill du veta mer om hur vi jobbar med Google Ads, eller kanske inleda en dialog om ett eventuellt samarbete? Fyll i kontaktformuläret här intill eller välja den kontaktväg som passar dig.

  Kontakt:

  Du är varmt välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. Vår telefontider är vardagar 9:00 till 16:00

  08-40 90 32 10

  info@sitea.se

  Vår Arbetsprocess

  Så här går det till – Steg för steg

  Vi på Sitea Google Ads Byrå upp ett möte där vi ser över er nuvarande digitala situation på nätet. Hur rankar ni för viktiga sökord, vilka sökord ska vi tillsammans sikta på och hur kan vi optimera er hemsida för ökad trafik och framgångsrik AdWords-annonsering.

  1. Lönsamhetsanalys av företaget

  Innan vi börjar med någon som helst utveckling av Google Ads kontot så behöver vi identifiera vilka produkter och tjänster som är lönsamma för ert företag. Tanken är ju att Google Ads annonseringen ska vara ett led i ert företags marknadsföring och strategi. Därför behöver vi inledningsvis gå över era förutsättningar och vilka tjänster och produkter som ni vill ska synas på Google. Det gör att det arbete vi sedan utför är styrt av lönsamhetsparametrar från dag ett.

   

  2. Analys av marknad och val av sökord

  Steg två för oss på Sitea är att se över vilka sökord och sökfraser som bäst spegler era tjänster/produkter. Genom att matcha rätt sökord med rätt intention och sedan leverera starka annonser så skapar vi en stark bas för framgång. I detta steg så gör vi också en djupgående analys av marknaden och konkurrensen. Därutöver så ser vi också kring hur söktrender ser ut, trafikmängd samt sökord som också bör uteslutas.

   

  3. Kontostrategi och struktur

  När vi valt ut sökord för kampanjen så följer nästa steg att upprätta en strategi och struktur för Google Ads-kontot. Här sätter vi budget, väljer geografisk inriktning, tidpunkt för annonsering. Det är en övergripande strategi som sätter ramarna för annonseringen. Genom rätt valda sökord med rätt sökintention och effektiva annonser så fångar vi sedan trafik från Google till hemsidan. Du har sedan full kontroll över annonseringskostnad och kan mäta resultaten.

   

  4. Utveckling av annonser

  När strukturen och sökorden är satta så börjar utvecklingen av annonser. Vi utvecklar annonser som är optimerade efter sökintention och som attraherar sökare att klicka sig in till din sajt. Dessa annonser utvecklar vi sedan kontinuerligt för att öka dels frekvensen av klick men också konverteringen.

   

  5. Kontinuerlig optimering och utveckling

  Ett Google Ads konto är inte optimalt efter några veckors arbete – utan det krävs seriöst och strategiskt arbete för att nå högst möjliga avkastning på sin investering. Kontinuerligt så arbetar vi med:

  • Nya kampanjer, sökfraser samt annonser
  • Rätt budstrategi för ökade resultat
  • Konverteringsspårning och uppföljning
  • A/B-testning av sökfraser och annonser
  • Negativa sökfraser som tar bort onödig trafik
  • Rekommendationer för att höja landningssidornas prestation

   

  6. Rapportering

  Vi på Sitea är noga med att vara tydliga och transparenta med arbetet. Baserat på de mål som vi satt upp så optimerar vi kontot och ger er nödvändig data och input för att göra rätt affärsbeslut. Du får en rapport som visar upp resultat, kostnad, konvertering och vilka åtgärder som gjorts under den rådande perioden.

  Adwords konsult i Stockholm hjälp med Adwords annonsering google Adwords konsult i Stockholm hjälp med Adwords annonsering google

  Google Annonsering via Ads sätter företagets annonser högst upp i sökresultaten!

  Till vänster får ni en enkel förståelse för hur Google annonsering på nätet fungerar. Med hjälp av AdWords så skapar vi på Sitea Google Ads byrå annonser som sedan syns när någon söker särskilda sökfraser eller sökord.

  Google Ads är ett väldigt kraftfull verktyg då det går att direkt styra för vilka sökfraser som AdWords-annonserna ska visas för.

  Dessutom har du direkt kontroll över dagsbudget, vilket innebär att du styr hur mycket AdWords får kosta per dag. Sedan när dagsbudgeten är nådd så stoppas Google annonserna.

  Med hjälp av genomgående statistik kan man sedan med enkelhet göra affärsmässiga beslut och optimera AdWords-kampanjerna.

  Varför ska du välja Sitea som AdWords Byrå?

  Vi på Sitea är professionella AdWords-konsulter med dokumenterade resultat. Vi är helt övertygade om att du som kund kommer kunna dra nytta utav vår expertis inom AdWords och digital marknadsföring. Utöver vår mångåriga erfarenhet, så tar vi på Sitea ett helhetsgrepp om er digitala situation.

  Strategisk AdWords
  AdWords handlar inte enbart om att attrahera besökare och potentiella kunder till er hemsida. Det handlar också om att finna rätt kunder för just ert företag. Därför är det viktigt att få en förståelse för ert företags affärsidé och de produkter/tjänster ni säljer, samt vad som särskiljer er från era konkurrenter på marknaden. Vi som AdWords byrå arbetar således med något vi kallar Strategisk AdWords.

  Bred expertis
  Något som vi på Sitea gör som skiljer oss från konkurenterna är att våra medarbetare har en bred expertis inom marknadsföring och kan därför skräddarsy Google-annonsering så det finns en god passform mellan annonsering och företagets affär. Desto mer vi som AdWords byrå förstår kring er och ert företag desto bättre Google Ads annonsering kan vi utforma. Detta gör vi genom att trycka på ert företags konkurrensfördelar.

  Vad är Google Ads? - Läs vår Guide!

  Några snabba frågor

  Vad är Google Ads (AdWords)?

  Google Ads, eller Google Adwords som det hette tidigare, är ett annonseringsverktyg som Google utvecklat som gör att du kan visa annonser i t.ex. Googles sökresultat, på YouTube samt på hemsidor som är kopplade till Google nätverket. Idag börjar 80% av köp med en sökning online, vilket gör Google Ads annonsering till ett utmärkt verktyg för att nå potentiella kunder när dem söker efter era tjänster/produkter.

  Vad kostar Google Ads annonsering?

  I Google Ads så betalar du enbart när någon klickar på din annons. Det medför att du enbart betalar för resultat. Genom att sätta upp en dagsbudget, samt ett bud för dina sökord så har du som annonsör och företag full kostnadskontroll. Med hjälp av konverteringsspårning så kan du också med lätthet mäta alla förfrågningar samt försäljning online. Den kostnad du betalar för Google Ads annonsering beror dels på konkurrensen och ditt bud samt ditt Quality Score. Där klick kan kosta allt ifrån några kronor till bra över 100kr/klick. Utöver ditt bud per sökord så sätter du också en dagsbudget.

  Varför ska jag välja en Google Ads Byrå?

  Som certifierad Google Ads byrå så arbetar vi med att optimera ditt konto för att öka antalet förfrågningar och ditt resultat samtidigt som vi arbetar med att minska dina annonseringskostnader och hitta relevant trafik. Ni som kund äger Google Ads-kontot och betalar enbart för resultaten i Google Ads samt en månadsavgift till oss på Sitea. På Sitea ser vi över hela flödet från annonsering till konvertering på hemsidan utifrån lång erfarenhet och strategisk marknadsföring. Vi arbetar med full transparens och ni har tillgång till kontot samt månatliga rapporter. Dessutom arbetar vi med en månads uppsägningstid.

  Är Google Ads svårt?

  Vem som helst kan skapa ett Google Ads konto, men att göra det lönsamt och kostnadseffektivt är desto svårare. Google Ads kan vid en första åsyn se relativt enkelt ut, men är ett oerhört kraftfullt verktyg med många möjligheter. Det är viktigt att ha i åtanke att Google Ads enbart har syftet att få relevanta besök till hemsidan baserat på sökfraser och målgrupp. Det är din hemsidan där själva konverteringen eller köpet/leads genomförs. Med en certifierad Google Ads konsult så optimerar vi ditt konto för bästa resultat.

   Fokus på lönsamma sökord & fraser

  Vi på Sitea är enbart intresserade av lönsamhet – inte antalet besökare eller klicks!

  Er affär i fokus

  Genom en förståelse av er affär kan vi styra trafik från sökord som konverterar.

  Verktyg & Metodik som fungerar

  Vi har verktyg och kompetens som skapar riktiga resultat.

  Öppenhet & Transparens i vårt arbete

  Vi är öppna i hur vi arbetar för att ni som beställare ska kunna känna er trygga.