PPC – Google Annonsering

Google Ads Annonsering / Google Ads Byrå

Vill du att din hemsida ska synas högst upp på Google?

PPC – Google Annonsering

Google Ads Annonsering / Google Ads Byrå

Vill du att din hemsida ska synas högst upp på Google?

google-ads-annonsering

Detta ingår i Sitea Google Ads

Komplett Google Ads annonsering

Google Ads annonsering till fast månadskostnad & kontinuerliga uppdateringar, justeringar och optimeringar. Inga begränsningar i sökord eller kampanjer.

Mätbar Statistik

Vi erbjuder full tillgång till statistik och sökordsdata som rör både er hemsida och Google Ads-annonsering.

Certifierad Partner

Vi är måna om att upprätta en öppen, transparent och professionell affärsrelation. På så sätt når vi långsiktiga resultat.

Mätning & Spårning av Resultat

Vi sätter upp konverteringsspårning som gör att vi med lätthet kan mäta avkastningen och vilka kampanjer, annonser och sökord som ger resultat.

Tar bort olönsamma sökord

Vi är noga med att se över sökordsrapporter för att ta bort olönsamma sökord så att hemsidan syns för rätt sökfraser.

Ni äger Google Ads-kontot

Självfallet är ni ägare av det Google Ads-kontot som vi sätter upp. Då får ni full insyn i Google Annonseringen

1 Månads Uppsägningstid

Vi på Sitea gillar inte att låsa upp kunder. Därför erbjuder vi våra kunder 1 månads uppsägningstid på vår Google annonsering.

Annonsering utan Begränsningar

Många digitala marknadsförinsgsbyråer begränsar antalet sökord och kampanjer för er som kund. Det gör inte Sitea, utan vi gör det som krävs för att få ut det mesta av er annonsering.

Google Sök, YouTube och Display annonsering

Vi på Sitea har bred erfarenhet inom Google Ads annonsering och kan skapa och optimera sökkampanjer, YouTube-annonsering samt Display marknadsföring.

Vi ser över era landningssidor

Genom en övergripande strategisk syns ser vi över landningssidorna för optimering och resultat.

PPC Annonsering

Sitea – Google Ads Byrå

Allt fler använder Google för att söka efter produkter, tjänster, information och företag. Vi på Sitea är en Google Ads Byrå i Stockholm som sätter företaget högst upp i sökresultaten.

När hela 95 % av all söktrafik går till de företag som syns på förstasidan på Google så har det aldrig varit viktigare att synas högt upp.

Vi på Sitea arbetar med Google Ads annonsering där vi ser över hur företaget på bästa möjliga sätt kan få nya leads och kunder från Google. Det gör vi genom att identiferia vilka tjänster/produkter där Google Ads-annonsering skulle passa bäst.

95 % av all söktrafik går till de företag som syns på förstasidan på Google.
Google Ads gör så att ditt företag och hemsida syns högst på Google
Du betalar bara för resultat! Inga resultat, ingen Google Ads kostnad!

Testa det här! Sök på en sökfras på Google och se om ni syns på förstasidan för det sökordet. Med oss på Sitea kommer ni synas för det ordet så fort vi påbörjar Google Ads-annonseringen.

Google AdsPOPULÄRT PAKET

från 3 900

mån
 •  Digitala Strategier
 •  Annonsutveckling
 •  Sökordsanalys
 • Budgivningsstrategier
 • Mätning av resultat
 • Inga begränsningar
 • Resultatrapportering
 • Sök, Shopping & Display
 • Certifierad Ads byrå

Kontakta oss

Kom igång med Google Ads idag!

En Kort Genomgång

Vad är Google Ads?

Google Ads kallades tidigare Google AdWords men bytte namn till Ads för att bättre spegla bredden av annonseringslaternativ och forum som Google erbjuder. Det är kortfattat ett annonsverktyg där man kan utveckla och lägga upp annonser för att synas i bland annat Googles sökresultat, på YouTube och via Display-nätverket.
Den stora fördelen med Google Ads annonsering är att du har direkt kontroll för vilka sökfraser som du vill att dina annonser ska synas för. Det gör att dina annonser syns högst upp på Google exakt när någon söker efter dina tjänster / produkter. Det är få andra marknadsföringskanaler som erbjuder den möjligheten.

Dessutom har du total kontroll över vilka sökfraser som ger resultat, vad kostnaden är samt vilka demografi och geografiska plats som du vill inrikta dig mot.

Spåra alla resultat och förfrågningar

Genom att sedan införa konverteringsspårning så kan vi spåra och mäta vilka sökfraser som ger bäst resutlat. Det gör att du som kund för en möjlighet att veta exakt vad en kund eller förfrågan kostar dig. Det gör Google Ads annonsering till ett mycket kraftfullt verktyg och som i många fall är överlägset andra marknadsföringsforum när det kommer till möjligheten att mäta resultat och ROI.

Få full kontroll över kostnader

I Google Ads kan dubestämma exakt dagsbudget och på så sätt kunna bestämma hur mycket och när dina annonser ska synas. Det ger dig och ditt företag ett kraftfullt verktyg att styra både tidpunkt och geografisk plats för när annonserna ska synas.

Olika typer av annonseringsformat

Inom Google Ads så finns det en stor bredd av annonseringsmöjligheter. Inom Google Ads så finns möjligheter att annonsera via Google Shopping, YouTube, Googles sökresultat, Remarketing-annonsering, G-mail och display-annonsering.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Marknadsföringsforskning har visat att Google Ads-annonersing är en av de marknadsföringsformer som uppvisar högst avkastning och ROI. På Sitea Google Ads byrå har vi arbetar med kunder i en rad olika branscher. Några av de resultat vi skapat innehåller:

 • Ökade omsättningen för en webbutik från 240 000kr/månad till 1 150 000kr/månad efter 4 månaders arbete
 • Ökade antalet förfrågningar för en hantverkare från 370 till 850 efter 6 månaders arbete med samma budget
 • Ökade varumärkesexponering och kännedom med 920% efter 8 månader
sitea-webbyrå-google-partner

Vår Arbetsprocess

Så här går det till – Steg för steg

Vi på Sitea Google Ads Byrå upp ett möte där vi ser över er nuvarande digitala situation på nätet. Hur rankar ni för viktiga sökord, vilka sökord ska vi tillsammans sikta på och hur kan vi optimera er hemsida för ökad trafik och framgångsrik AdWords-annonsering.

1. Lönsamhetsanalys av företaget

Innan vi börjar med någon som helst utveckling av Google Ads kontot så behöver vi identifiera vilka produkter och tjänster som är lönsamma för ert företag. Tanken är ju att Google Ads annonseringen ska vara ett led i ert företags marknadsföring och strategi. Därför behöver vi inledningsvis gå över era förutsättningar och vilka tjänster och produkter som ni vill ska synas på Google. Det gör att det arbete vi sedan utför är styrt av lönsamhetsparametrar från dag ett.

 

2. Analys av marknad och val av sökord

Steg två för oss på Sitea är att se över vilka sökord och sökfraser som bäst spegler era tjänster/produkter. Genom att matcha rätt sökord med rätt intention och sedan leverera starka annonser så skapar vi en stark bas för framgång. I detta steg så gör vi också en djupgående analys av marknaden och konkurrensen. Därutöver så ser vi också kring hur söktrender ser ut, trafikmängd samt sökord som också bör uteslutas.

 

3. Kontostrategi och struktur

När vi valt ut sökord för kampanjen så följer nästa steg att upprätta en strategi och struktur för Google Ads-kontot. Här sätter vi budget, väljer geografisk inriktning, tidpunkt för annonsering. Det är en övergripande strategi som sätter ramarna för annonseringen. Genom rätt valda sökord med rätt sökintention och effektiva annonser så fångar vi sedan trafik från Google till hemsidan. Du har sedan full kontroll över annonseringskostnad och kan mäta resultaten.

 

4. Utveckling av annonser

När strukturen och sökorden är satta så börjar utvecklingen av annonser. Vi utvecklar annonser som är optimerade efter sökintention och som attraherar sökare att klicka sig in till din sajt. Dessa annonser utvecklar vi sedan kontinuerligt för att öka dels frekvensen av klick men också konverteringen.

 

5. Kontinuerlig optimering och utveckling

Ett Google Ads konto är inte optimalt efter några veckors arbete – utan det krävs seriöst och strategiskt arbete för att nå högst möjliga avkastning på sin investering. Kontinuerligt så arbetar vi med:

 • Nya kampanjer, sökfraser samt annonser
 • Rätt budstrategi för ökade resultat
 • Konverteringsspårning och uppföljning
 • A/B-testning av sökfraser och annonser
 • Negativa sökfraser som tar bort onödig trafik
 • Rekommendationer för att höja landningssidornas prestation

 

6. Rapportering

Vi på Sitea är noga med att vara tydliga och transparenta med arbetet. Baserat på de mål som vi satt upp så optimerar vi kontot och ger er nödvändig data och input för att göra rätt affärsbeslut. Du får en rapport som visar upp resultat, kostnad, konvertering och vilka åtgärder som gjorts under den rådande perioden.

Kostnadsfri offert eller frågor?

Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss inom 24-timmar.

  Adwords konsult i Stockholm hjälp med Adwords annonsering google Adwords konsult i Stockholm hjälp med Adwords annonsering google

  Google Annonsering via Ads sätter företagets annonser högst upp i sökresultaten!

  Till vänster får ni en enkel förståelse för hur Google annonsering på nätet fungerar. Med hjälp av AdWords så skapar vi på Sitea Google Ads byrå annonser som sedan syns när någon söker särskilda sökfraser eller sökord.

  Google Ads är ett väldigt kraftfull verktyg då det går att direkt styra för vilka sökfraser som AdWords-annonserna ska visas för.

  Dessutom har du direkt kontroll över dagsbudget, vilket innebär att du styr hur mycket AdWords får kosta per dag. Sedan när dagsbudgeten är nådd så stoppas Google annonserna.

  Med hjälp av genomgående statistik kan man sedan med enkelhet göra affärsmässiga beslut och optimera AdWords-kampanjerna.

  Varför ska du välja Sitea som AdWords Byrå?

  Vi på Sitea är professionella AdWords-konsulter med dokumenterade resultat. Vi är helt övertygade om att du som kund kommer kunna dra nytta utav vår expertis inom AdWords och digital marknadsföring. Utöver vår mångåriga erfarenhet, så tar vi på Sitea ett helhetsgrepp om er digitala situation.

  Strategisk AdWords
  AdWords handlar inte enbart om att attrahera besökare och potentiella kunder till er hemsida. Det handlar också om att finna rätt kunder för just ert företag. Därför är det viktigt att få en förståelse för ert företags affärsidé och de produkter/tjänster ni säljer, samt vad som särskiljer er från era konkurrenter på marknaden. Vi som AdWords byrå arbetar således med något vi kallar Strategisk AdWords.

  Bred expertis
  Något som vi på Sitea gör som skiljer oss från konkurenterna är att våra medarbetare har en bred expertis inom marknadsföring och kan därför skräddarsy Google-annonsering så det finns en god passform mellan annonsering och företagets affär. Desto mer vi som AdWords byrå förstår kring er och ert företag desto bättre Google Ads annonsering kan vi utforma. Detta gör vi genom att trycka på ert företags konkurrensfördelar.

  Vad är Google Ads? - Läs vår Guide!

  Några snabba frågor

  Vad är Google Ads (AdWords)?

  Google Ads, eller Google Adwords som det hette tidigare, är ett annonseringsverktyg som Google utvecklat som gör att du kan visa annonser i t.ex. Googles sökresultat, på YouTube samt på hemsidor som är kopplade till Google nätverket. Idag börjar 80% av köp med en sökning online, vilket gör Google Ads annonsering till ett utmärkt verktyg för att nå potentiella kunder när dem söker efter era tjänster/produkter.

  Vad kostar Google Ads annonsering?

  I Google Ads så betalar du enbart när någon klickar på din annons. Det medför att du enbart betalar för resultat. Genom att sätta upp en dagsbudget, samt ett bud för dina sökord så har du som annonsör och företag full kostnadskontroll. Med hjälp av konverteringsspårning så kan du också med lätthet mäta alla förfrågningar samt försäljning online. Den kostnad du betalar för Google Ads annonsering beror dels på konkurrensen och ditt bud samt ditt Quality Score. Där klick kan kosta allt ifrån några kronor till bra över 100kr/klick. Utöver ditt bud per sökord så sätter du också en dagsbudget.

  Varför ska jag välja en Google Ads Byrå?

  Som certifierad Google Ads byrå så arbetar vi med att optimera ditt konto för att öka antalet förfrågningar och ditt resultat samtidigt som vi arbetar med att minska dina annonseringskostnader och hitta relevant trafik. Ni som kund äger Google Ads-kontot och betalar enbart för resultaten i Google Ads samt en månadsavgift till oss på Sitea. På Sitea ser vi över hela flödet från annonsering till konvertering på hemsidan utifrån lång erfarenhet och strategisk marknadsföring. Vi arbetar med full transparens och ni har tillgång till kontot samt månatliga rapporter. Dessutom arbetar vi med en månads uppsägningstid.

  Är Google Ads svårt?

  Vem som helst kan skapa ett Google Ads konto, men att göra det lönsamt och kostnadseffektivt är desto svårare. Google Ads kan vid en första åsyn se relativt enkelt ut, men är ett oerhört kraftfullt verktyg med många möjligheter. Det är viktigt att ha i åtanke att Google Ads enbart har syftet att få relevanta besök till hemsidan baserat på sökfraser och målgrupp. Det är din hemsidan där själva konverteringen eller köpet/leads genomförs. Med en certifierad Google Ads konsult så optimerar vi ditt konto för bästa resultat.

   Fokus på lönsamma sökord & fraser

  Vi på Sitea är enbart intresserade av lönsamhet – inte antalet besökare eller klicks!

  Er affär i fokus

  Genom en förståelse av er affär kan vi styra trafik från sökord som konverterar.

  Verktyg & Metodik som fungerar

  Vi har verktyg och kompetens som skapar riktiga resultat.

  Öppenhet & Transparens i vårt arbete

  Vi är öppna i hur vi arbetar för att ni som beställare ska kunna känna er trygga.