Vill du också synas högst på Google och få fler Kunder & Leads?

Sökmotoroptimering Stockholm – SEO by Sitea!

Vi på Sitea arbetar med sökmotoroptimering SEO i Stockholm med transparens och riktiga resultat. Vi har sedan 2010 fått över 500 företag att växa på nätet och nyttja den potentialen som digital marknadsföring medför.

JA, JAG VILL FÅ FLER KUNDER
sökmotoroptimering-vad-är-seo-22 (kopia)-min

Sitea – Spetskompetens inom SEO och Sökmarknadsföring

Lönsamma sökord

Genom att strategisk välja ut relevanta sökord så optimeras exponeringen och lönsamheten.

Fokus på konverteringar

Vi är inte intresserade av mängden trafik till hemsidan utan antalet sälj och skapade leads.

Uppföljning & Rapportering

Vi skickar ut månadsrapporter där ranking, trafik, konverteringar, sökordsinformation och förbättringsområden sammanfattas.

Copywriting & Marknadsföring

Effektivt, insäljande och värdeskapande innehåll leder till fler leads och konverteringar.

Kontinuerlig Optimering

Via effektiva mätverktyg kan vi följa vilka sidor, sökord, fraser m.m som levererar resultat.

Spetskompetens & Bredd

På Sitea har vi sökordsanalytiker, marknadsförare, grafiska designers, AdWords-annonsörer och Copywriters. Hela arsenalen för att lyckas på nätet!

 

Resultat från våra kunder med SEO Stockholm:

Som fullservicebyrå arbetar vi på Sitea med att utveckla en SEO- och contentstrategi som skapar långvariga resultat.

Vårdföretag:

293% ökad organisk trafik efter 4 månader

Hantverkare:

Ökade antal inkommande leads från 173 - 864/mån

E-Shop:

Månadsförsäljning ökade med över 400 000:-

Städföretag:

Ökade kundstocken med 20% efter 3 månader.

Ekonomiföretag:

Ökade trafiken med 783% efter 6 månader

Utbildningskonsult:

Utvecklad content-strategi och utbildningsplattform

KOSTNADSFRI SEO RAPPORT

Testa din SEO-ranking nu!

Nyfiken på hur din hemsida rankar i dagsläget? Gör vårt gratis test så får du reda på rankingen direkt! Vi skickar dig en komplett SEO-rapport till din mail helt gratis!

NÅGRA FÖRDELAR MED SEO

Varför är SEO i Stockholm viktigt?

SEO, eller sökmotoroptimering, medför flera fördelar för företag. Då marknadsföring handlar om att ”föra marknaden” så är SEO en naturlig metod för att komma åt de forum där kunder befinner sig för att göra köp. I dagens digitala värld är det Google.

Genom att synas högt på Google kan företag fånga fler kunder, exponera varumärket, etablera kundrelationer, attrahera personal och öka sin lönsamhet och konkurrenskraft.

STATISTIK

Viktig SEO Statistik:

93% av köp online börjar på Google

93%

80% av kunder börjar sin köpresa på Google

80%

65% av trafiken går till topp-3 resultaten

65%

75% av kunder klickar på organiska resultat

75%

25% av trafiken går till Google Ads

25%

STOCKHOLM SÖKMOTOROPTIMERING

Varför behöver mitt företag SEO?

Det görs 55 miljoner sökningar på Google varje dag i Sverige och allt fler använder Google för att hitta produkter och tjänster. Med SEO i Stockholm så kan ditt företag synas för sökord och fraser för att öka lönsamheten och fånga nya kunder.

Ökad exponering

Attrahera fler kunder via hög ranking.

Nya kunder

Attrahera fler kunder via hög ranking.

Hög ROI

SEO uppvisar högre ROI jämfört med traditionell marknadsföring.

Ökad lönsamhet

SEO sätter företag i centrum för kunders köpbeteende på Google.

Det som gör sökmotoroptimering SEO Stockholm till en så effektiv marknadsföringskanal är att företagets hemsida kommer i kontakt med kunden när dem söker efter något som ni erbjuder. Det betyder att trafiken är riktad och kunderna intresserade av det företaget erbjuder.

seo-stockholm-exempel

Kundcase – En av Norra Europas största redovisningsbyrå

En utav norra europas största redovisningsbyrå etablerade sig för två år sedan i Sverige. Vi på Sitea fick uppdraget att i mitten av sommaren 2018 utveckla en digital plan och strategi för sökmotoroptimering.

Vi arbetade med att göra företagets hemsida så sökmotoroptimerad som möjligt. Vi arbetade med välbeprövade metoder från hundratals tidigare projekt och utvecklade också innehåll för företaget.

JAG VILL OCKSÅ FÅ FLER KUNDER

80% av kunder börjar sin köpresa på Google

Med en topp-tre placering på Google når företaget 65% av all Google trafik.

sökmotoroptimering seo stockholm-min-2

[kkstarratings]

Fokus ska alltid vara på antalet leads, sälj och lönsamhet

Vi på Sitea har mångårig erfarenhet och spetskompetens inom sökmotoroptimering i Stockholm och vi hjälper företag med att dra in trafik till företagets hemsidan för att öka kundunderlaget och lönsamheten. För att lyckas på nätet och i sökmotorerna så är det viktigt att känna till och optimera hemsidan efter de sökfraser som kunderna söker efter på Google.

Dessutom måste hemsidan vara insäljande så att trafiken omvandlas till sälj och leads och inte enbart trafik. Vi på Sitea vågar kalla oss bäst på SEO i Stockholm.

Konverteringsspårning, Mätning, Rapportering & Uppföljning

En aspekt som ofta glöms bort vid sökmotoroptimering och vid seo-utveckling är att många byråer inte lägger tillräckligt vikt vid konverteringsspårning och mätning av resultaten. Utan mätning blir SEOoch sökmotoroptimering i Stockholm ett gissningsarbete där utvecklaren inte har full insikt i vilka sökfraser och sidor som levererar vad.

Vi på Sitea lägger mycket stor vikt vid att mäta och rapportera resultaten för att ge er som företag beslutsunderlag samt för att kunna utveckla vårt arbete än mer.

Inte skulle ett företag använda samma reklamkampanj om och om igen utan att mäta resultaten? Nej, och detsamma gäller vid sökmotoroptimering. Utan mätning ingen koll är en devis vi på Sitea trycker särskilt hårt på!

konverteringsspårning sökmotoroptimering
seo-stockholm-mäta-sökordsanaluys

Så mäter vi framsteg och rätt sökfraser och ord!

Det viktigaste, absolut viktigaste, när man arbetar med sökmotoroptimering är att arbeta med något som kallas för konverteringsspårning. Det innebär att man installerar kod som kopplar samman sökord och önskvärda aktiviteter på hemsidan så att det går att dra slutsatser samt se vilka sökord som genererar samtal, leads och köp. Endast på det sättet går det att seriöst arbeta med sökmotoroptimering. Så när någon söker efter ”traktordäck stockholm” så har ni möjlighet att med en insäljande och sökmotoroptimerad hemsida möta kunden. Denna typ av kundkontakt är mycket mer värdefull och specifik jämfört med traditionell outbound marknadsföring.

Idag är det allt för många seobyråer i Stockholm som inte arbetar tillräckligt bra med spårning på hemsidan. Utan spårning blir SEO ett gissningsarbete!

Vad kostar SEO?

Kostnaden för SEO kan variera kraftigt. De flesta företag som erbjuder SEO i Stockholm erbjuder antingen SEO-arbete till ett månadsarvode eller i projektform eller engångsinsatser. Ofta beror priset för SEO på företagets budget och mål.

För mindre företag kan det röra sig om några tusenlappar per månad och för större och medelstora företag så kan det landa på mellan tio tusen kronor upp till tjugo – trettiotusen kronor för månatligt SEO arbete.

Ofta är det som avgör SEO kostnaden bredden av arbetet. Vi på Sitea brukar arbeta med fullservice inom SEO och digital marknadsföring. Det innebär att vi tar fram strategier, utformar digitala marknads-föringsplaner, arbetar med sociala medier, konverteringsspårning, utvecklar innehåll, texter och video samt blir en strategiskt långsiktig partner.

Här skräddarsyr vi på Sitea en lösning för ert företag så att ni får ut mest av vår kompetens och kan erhålla bäst resultat!

varför sökmotoroptimering stockholm

Sökmotoroptimering Stockholm

Sökmotoroptimering i Stockholm kan utföras med lokal SEO vilket inbegriper Google Business för att synas i Googles karta och högt i sökresultaten för geografiska sökningar.

Vad kostar sökmotoroptimering?

Vi erbjuder fasta priser på sökmotoroptimering. Vi arbetar med full transparens och låser inte upp kunder i avtal. Kontakta oss för en specifik offert för ert företag från 3 795kr.

Vad blir resultaten av SEO?

Vi på Sitea arbetar inte efter att enbart nå topp-tio resultaten – utan vi är intresserade av topp-tre där 65% av trafiken går. Dessutom fokuserar vi på antalet leads och sälj – inte mängden trafik!

Nu är det dags att synas högst på Google!

Oavsett om du säljer produkter eller tjänster så kommer ditt företag dra nytta av att ranka högt.

Hur går sökmotoroptimering (SEO) i Stockholm till?

Nio aspekter som alltid ingår vid sökmotoroptimering.

Google SEO Analys

Sökmotoroptimering inleds med en ingående analys av företagets marknad, nuläge samt konkurrensen på Google.

Utvecklingsfas

Nästa steg är att utveckla resurser med sidor, bilder, innehåll och framförallt värde för att Google ska ranka sidan högt.

On-Site Optimization

Nästa steg är att utföra globala ändringar för att sökmotoroptimeringen ska möta de algoritmer som Google använder.

Kontinuerlig utveckling

Via kontinuerlig utveckling ökar konverteringarna och rankingen säkerställs samt höjs avsevärt.

Strategi för Content

Google värderar content. Vi utvecklar innehåll som stärker företagets position och som leder till fler kunder.

Inlänkar och Strategi

Länkar används av Google som rekommendationer och gör en hemsida auktoritär. Vi utvecklar en välfungerande länkstrategi.

Kontinuerlig Rapportering

Vi på Sitea är noga med att ge delge er kontinuerlig rapportering och en nära relation.

Konverteringsspårning

Konverteringsspårning spårar vilka sökords och fraser som genererar resultat och leads till företaget.

Teknisk Optimering

Utöver värdefullt content och innehåll så måste hemsidan optimeras tekniskt både off- och on-page för att ranka högt. 

Hur lång tid tar sökmotoroptimering?

En förbättrad ranking i sökresultaten brukar ske på några veckor, men en topp-tre placering kan ta allt ifrån 1 månad till mer än tre månader. Det beror på hur hög konkurrensen är på Google. Lokal sök såsom SEO Stockholm kan gå fortare. Detta är något vi alltid förklarar för företag innan vi påbörjar sökmotoroptimeringen så att rimliga förväntningar skapas.

Boka in gratis konsultation

Kontakta oss idag så går vi igenom er hemsida för förbättringsområden. Helt gratis!

BOKA MÖTE

Nu är det din tur att få fler kunder!

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret nedan eller ring oss direkt på 08 40 90 32 10 så återkommer vi och föreslår förbättringspotential för ditt företag!


Online MarknadsföringTopp 3
april 19, 2017

Hamna först på Google – Ranka högt på Google idag 7 Tips & Tricks

7 Viktiga Tips för att Ranka högt på Google. Del 1 av 3. När dagens marknadsföring rör sig allt mer mot internet så blir utrymmet att synas allt mycket mindre och…
Online MarknadsföringSynas på GoogleTopp 3
oktober 3, 2016

Därför misslyckas din Sociala Marknadsföring på nätet och så gör du för att lyckas!

Vill du också lyckas på nätet? Känner du också att ditt företag skulle kunna utvecklas och nå nya höjder bara det rankades högre på Google eller att du hade fler…
social-marknadsföring Synas på GoogleTopp 3
oktober 3, 2016

Marknadsföring Sociala Medier – Så Lyckas du med Social marknadsföring!

12 tips för att lyckas med Marknadsföring via Sociala Medier Idag är det många som ställer sig frågan: På vilket sätt kan jag använda de sociala medierna på bästa sätt?…