Skip to main content
SUPPORT & UTVECKLING

WordPress Webbyrå &
WordPress Konsult Stockholm

Söker du hjälp av en erfaren och kompetent WordPress konsult? Toppen! För då har du kommit helt rätt! Vi på Sitea är experter inom WordPress. Alltid till fasta Priser och med fri rådgivning. WordPress hemsida från: 8 875:-

KONTAKTFORMULÄR 😊

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig blixtsnabbt!

  WordPress konsulter med koll

  Vi på Sitea är experter på WordPress! Vi har arbetar med WordPress i över 10 år. Vi bygger hemsidor, skräddarsydda tillägg, integrationer och designarbeten.

  Alltid fasta & tydliga priser

  Vi vet hur viktigt det är med tydlig och transparent prissättning. Därför erbjuder vi på Sitea alltid fasta priser på de arbeten vi utför.

  Fri rådgivning

  Är du inte helt säker på vad eller hur du ska få hjälp? Kanske har du stött på ett problem som du vill diskutera? Tveka inte att höra av dig till oss.

  Utmärkt
  Baserat på 39 recensioner
  Niklas Kressner
  Niklas Kressner
  2021-12-03
  Jag är väldigt nöjd med Sitea! Snabb och bra service. Rekommenderas varmt!
  Håkan Melin
  Håkan Melin
  2021-09-06
  Har använt Sitea för att sätta upp hemsida och komma igång med Google Analytics och Google Ads och är mycket nöjd med service och bemötande. Håkan Melin - Sales Setup
  Kerstin Melander
  Kerstin Melander
  2021-04-14
  Mycket professionellt och personligt bemötande. Flexibla, serviceminded och med stor kunskap inom området. Lyssnade till mina behov och delade med sig av sin kunskap. Jag är väldigt nöjd med min webbutik och Siteas arbete.
  Phone Ads
  Phone Ads
  2021-03-22
  Har varit en kund hos Sitea länge och kan inte göra annat än att rekommendera dem. Snabb service och sanna experter på hemsidor och marknadsföring!
  Joachim Alestam
  Joachim Alestam
  2021-03-03
  Min erfarenhet av Sitea är mycket positiv. De är professionella, kreativa och lyhörda vilket skapar ett friktionsfritt och framgångsrikt samarbete.
  Lena Magiste
  Lena Magiste
  2021-03-01
  Vi på LM Travel är mycket nöjda med vår hemsida! Sitea är lyhörda, professionella och med fin personlig service.
  Catrine Augustsson
  Catrine Augustsson
  2021-02-18
  Jag är väldigt nöjd med Sitea! Kan varmt rekommendera dem :)
  Leo Beck
  Leo Beck
  2021-02-14
  Jag har anlitat Sitea Webbyrå i några år, och är mycket nöjd med leveransen och samarbetet för att nå ut till mina kunder. Jag är otroligt nöjd och kan varmt rekommendera Sitea Webbyrå. Med vänlig hälsning, Leo Beck Beck Artist & Event AB
  Pharis I
  Pharis I
  2021-02-14
  Fick hjälp med att utveckla min musik hemsida. Snabb service och trevlig personal. Stort tack till Dan för hjälpen!
  Utveckling, Design & Support

  Sitea WordPress Webbyrå & Konsulter i Stockholm

  Behöver du hjälp med WordPress? Faktum är att WordPress är världens mest populära publiceringsverktyg för hemsidor på nätet. WordPress är en plattform som gör det enkelt att starta en hemsida och minskar kraven för kodningskunskaper för att kunna sätta upp en hemsida.

  Det säger en hel del angående möjligheter och avancerade funktioner, men ibland kan det vara knepigt vart man ska börja angående teman, plugins, installationer, sliders, widgets, med mera.

  Programmering & Utveckling
  • Skräddarsydda funktioner
  • Installera teman
  • Installera plugins
  • HTML, CSS, JAVA & PHP
  • Flytta domän till ny host
  Hemsida i WordPress
  • Överföring till WordPress
  • WordPress hemsida fr. 5 875:-
  • Felsökningar
  • Borttagning av Virus
  • Uppgradering & Uppdatering
  Design & Grafik
  • Grafisk profil & Design
  • Bildspel & Sliders
  • Bilder & Innehåll
  • Logotyper & Broschyrer
  • Kontaktformulär
  WordPress Sökmotoroptimering
  • Sökmotoroptimering
  • Content Strategy
  • Topp-10 på Google
  • Ökad trafik & Fler Kunder
  • Metodik med resultat

  Utveckling av WordPress

  100%

  Sökmotoroptimering

  100%

  Digital Strategi

  100%

  WebbDesign & Grafik

  100%

  Support

  100%

  Sitea erbjuder all WordPress hjälp du söker

  WordPress är ett fantastiskt verktyg för att skapa hemsidor. Oavsett om du behöver en live-chatt, prenumerationsmöjligheter, kontaktformulär eller snygga slideshows för din blogg, så erbjuder vi på Sitea WordPress webbyrå den kompetens och lyhördhet allt du behöver.

  wordpress-konsult-sitea-wordpress-webbyrå-stockholm
  KÖPA HEMSIDA

  Helt ny hemsida i WordPress

  från bara: 8 875:-

  KONTAKTA OSSPRISER
  Detta ingår alltid hos Sitea:

  Det här kan våra WordPress Konsulter hjälpa till med:

  Det är inte nog med att hemsidan är i WordPress och är  installerat med ett snyggt tema. Dessutom måste hemsidan vara grafiskt  estetiskt tilltalande ut – samtidigt som den ska vara enkel för besökare att navigera. Det kräver goda kunskaper inom grafisk design och strategisk insikt. Det är där våra WordPress konsulter i Stockholm kommer in för att hjälpa er med hemsidan. Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs!

  Många småföretagare idag väljer att försöka skapa en egen hemsida med hjälp av WordPress. Det finns en hel del färdiga teman på internet då WordPress är gratis att använda. Hemsidan ser snabbt proffsig och enkelt ut, och man klarar sig relativt bra utan kunskaper i kodning. Men man blir också snabbt begränsad.

  WordPress är klockrent när man behöver en standardiserad hemsidelösning. Men så fort man vill anpassa funktioner och designen såsom att addera fler sektioner, skapa en karta kopplad till Google Maps, ett kontaktformulär med fler alternativ, installera en live-chatt med mera, så väljer många att anlita en WordPress konsult med kunskap och erfarenhet inom WordPress. Att installera  ett färdigt tema gör designen väldigt begränsad, då du måste anpassa allt ditt innehåll efter den rådande designen och mallen. Här hjälper våra WordPress konsulter med att skapa den design du söker.

  Installation av WordPress

  Innan du kan använda WordPress som verktyg och komma igång med arbetet så måste du först installera detta manuellt på din webbdomän. Först ska du ladda ner dem lämpliga filerna, och därefter tillämpa dem till din nya hemsida och ställa in basinställningarna. För den som vill översätta WordPress till ett annat språk kan detta också visa sig vara en utmaning för den oerfarna. Här måste man gå in i källkoden och översätta temat via mo och po-filer  med hjälp av verktyg såsom Po-edit.

  Behöver du hjälp med din WordPress-installation? Kontakta Sitea WordPress Byrå idag

  Installera WordPress-tema

  Lägga till eller installera teman är en enkel process för dig som söker WordPress hjälp. Via admin-panelen navigerar du dig till Utseende -> Teman och väljer sedan ett utav alternativen som finns där.

  Du kan även klicka på Ladda upp som finns på samma sida, för att installera nerladdade teman du funnit på internet. När WordPress sen frågar dig vart temat befinner sig hänvisar du bara till temafilen eller mappen.

  Det finns många teman att välja mellan, och det släpps ständigt nya för varje år som går. Fördelen med WordPress är att det är open source vilket innebär att många programmerare utvecklar och lägger till nya funktioner hela tiden. Detta betyder ständig anpassning och förbättring då fler och fler möjligheter ges. Några populära teman är Twenty serien, som anges efter respektive år som den släpptes gratis.

  Problemet med teman är att det innehåll som du önskar lägga till måste anpassas enligt temats redan färdiga mall. Naturligtvis kan du omplacera och lägga till element, eller till och med skapa en sida helt själv från början, men då kan vissa problem uppstå. Dem vanligaste problemen är att sidan inte alls ser bra ut på mobil eller padda (dvs att sidan inte är responsive), att sidan är svår att navigera för eventuella besökare, att panelinställningar eller CSS kod måste anpassas, felaktig startsida (statiskt framsida), med mera. För dig som vill installera premium teman som kostar pengar blir detta ännu mera komplext, då många fler funktioner och anpassningsbara element finns tillgängligt.

  Behöver du WordPress hjälp med WordPress teman?

  Vad är WordPress?

  Läs vår guide om WordPress och vilka de viktigaste funktionerna är.

  Sitea WordPress Konsulter

  Vi är en WordPress webbyrå i Stockholm med över 10 års erfarenhet av WordPress.

  Support, Utveckling & Felsökning

  Vi hjälper er med design, utveckling, virussökning och utveckling av WordPress.

  WordPress hjälp med att förflytta hela hemsidan från en domän till en annan

  Vill du byta domän? Då kan Sitea erbjuda hjälp med WordPress hemsida angående förflyttning från en domän till en annan. Ibland krävs en domänändring på grund av enklare namn, byte av firmanamn eller webbhotell. För detta kan en domänändring vara önskevärt, samtidigt som man önskar att den gamla sidan ska behållas till 100%. Allt som är din hemsida kommer att bevaras, allt från bilder, videoklipp, inlägg, användare, plugins, anpassade verktyg och funktioner, formulär, med mera. En förflyttning är inte ett svårt uppdrag, men kräver erfarenhet och kunskap för att alla funktioner ska bevaras. Därför anlitar många en webbyrå för detta uppdrag, som har genomfört hundratals flyttningar av sidor. Vi hjälper även till att redigera URL länkarna som kommer att hänvisa till den gamla domänen genom att uppdatera dessa. Med andra ord om du anlitar oss på Sitea så kommer allt vara 100% identiskt, förutom att domännamnet har ändrats.

  Behöver du WordPress hjälp med domänändring?

  Installera Plugins & Tillägg

  Plugins är tillägg som erbjuder anpassade och användbara verktyg till din hemsida. Det finns tusentals plugins för WordPress, dock så är vissa mer lämpade och effektivare än andra. I en sjö med dessa tillägg kan det då vara svårt vilka man ska välja, och hur installationen ska ske på rätt sätt utan att påverka hemsidan i sin helhet. Vi på Sitea kan hjälpa dig med detta, och kan dessutom modifiera tillägget beroende på vilka funktioner du söker. Säg bara vad du behöver så tillämpar vi detta på din WordPress hemsida.

  Våra WordPress konsulter hjälper dig med dina plugins.

  Hantera WordPress-widgets

  Widgets är en annan funktion som gör WordPress mycket anpassningsbar. Tack vare widgets kan du lägga in sidebars antingen till vänster eller höger om sidan, eller lägga till relevanta länkar, logotyper, sociala medier ikoner, sökfält, kontaktformulär, blogginlägg, etc till footern.

  Våra WordPress konsulter hjälper dig med dina widgets.

  Logotyp till Hemsidan

  En logotyp representerar din hemsida eller firma. Det kan vara så enkelt som ett typsnitt, eller en mera komplex illustration med former, ikoner, effekter, skuggor, med mera. Färgval är att annat viktigt element, då varje färg utstrålar en egen känsla och mening, och helst bör alla färgval i logotypen både gå hand i hand med varandra samt representera firmans eller hemsidans temafärger.

  Naturligtvis behöver inte din hemsida vara WordPress för att ha en logotyp, utan är något som företräder en organisations verksamhet eller budskap. För att skapa en egen logotyp rekommenderar Sitea Adobe Illustrator eller Adobe Photoshop. Fördelen med Adobe Illustrator är vektorformatet, vilket innebär att din logotyp kan göras hur stor eller liten du vill då illustrationen är byggd på matematiska funktioner, snarare än pixlar.

  Optimera WordPress Hemsida efter hastighet

  Det finns inget värre än en långsam hemsida som inte laddar. Visste du att 25% utav trafikens besökare väljer att stänga rutan ifall hemsidan laddar mer än 4 sekunder? Därför är det viktigt att hemsidan är snabb och anpassad för hastighet. WordPress gör detta väldigt bra, men I många fall behövs lite koregeringar ångände bildstorlekar och onödigt innehåll.

  Behöver du hjälp med din hemsidas hastighet? Kontakta oss

  Sökmotoroptimering WordPress

  Hittar ingen besökare till din sida? Då behöver du WordPress hjälp med sökmotoroptimering. Nästa steg nu när WordPress är installerat, har färdig design, har logotyp, är anpassad för snabbare laddningshastighet etc, så måste sidan få in besökare och trafik. Detta är något som endast WordPress inte kan hjälpa dig med. Dock att WordPress är kodat på ett sätt som Google anser lämpligt och enkelt för navigation, så måste innehållet för sidan anpassas beroende vilket sökord som sidan eller firman relateras med. Detta kräver experter inom området, då sökordet måste analyseras gentemot liknande hemsidor, sökord och fraser, trender, meta-beskrivningar, nyckelord, med mera, för att just din hemsida ska hamna högre på Google och inte dina konkurrenter.

   

  Frågor? Funderingar? Kontakta oss på Sitea WordPress Webbyrå för fri rådgivning.

  Om du har några frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig med din WordPress hemsida. Ifall din sida inte redan har WordPress installerat så erbjuder vi tjänster som åtgärdar detta, så att du också får alla fördelarna med WordPress.

  Hemsida

  Några av våra färdiga

  hemsidepaket:

  Vi hjälper dig med allt som rör hemsidan.
  Utveckling, design och lansering.

  Sitea Webbyrå

  Välkommen att kontakta oss på Sitea Webbyrå!

  Har du frågor om våra tjänster och erbjudanden så svarar vi gärna på dem! Du kan kontakta oss via telefon och mail. Välj den kontaktväg som passar dig bäst.

   Vanliga frågor om WordPress:

   Vad är WordPress?

   WordPress är en marknadsledande, gratis och öppen källkodsbaserad plattform för hemsidor som ger dig möjlighet att skapa och hantera hemsidor med lätthet. WordPress består av tusentals teman och tillägg som ökar hemsidans funktionalitet.

   Kostar WordPress något?

   Nej. WordPress är helt kostnadsfritt.

   Är WordPress säkert?

   WordPress är en mycket CMS-plattform och kan därför också vara mål för angrepp.Du kan öka säkerheten på din hemsida genom att använda säkra lösenord, hålla din WordPress-installation och plugins uppdaterade och använda säkerhetsplugins såsom Wordfence aktiva för att minska risken.

   Är det enkelt att ändra designen i WordPress?

   Ja, du kan ändra designen på din WordPress-hemsida med hjälp av använda teman. Det finns tusentals teman – både gratis och betalda. Du kan också göra designjusteringar genom att redigera i temat direkt eller genom att använda en visuell redigerare (builder).

   wordpress-tillägg
   Online MarknadsföringTopp 3
   april 19, 2017

   Hamna först på Google – Ranka högt på Google idag 7 Tips & Tricks

   7 Viktiga Tips för att Ranka högt på Google. Del 1 av 3. När dagens marknadsföring rör sig allt mer mot internet så blir utrymmet att synas allt mycket mindre och…
   Online MarknadsföringSynas på GoogleTopp 3
   oktober 3, 2016

   Därför misslyckas din Sociala Marknadsföring på nätet och så gör du för att lyckas!

   Vill du också lyckas på nätet? Känner du också att ditt företag skulle kunna utvecklas och nå nya höjder bara det rankades högre på Google eller att du hade fler…
   social-marknadsföringSynas på GoogleTopp 3
   oktober 3, 2016

   Marknadsföring Sociala Medier – Så Lyckas du med Social marknadsföring!

   12 tips för att lyckas med Marknadsföring via Sociala Medier Idag är det många som ställer sig frågan: På vilket sätt kan jag använda de sociala medierna på bästa sätt?…