Skip to main content
SEM Byrå

Sitea SEM byrå ökar trafiken till er hemsida och ökar er försäljning och leadsgenerering

Vi är en kvalitativ SEM byrå med spetskompetens och över 10-års erfarenhet. Vi arbetar med Google Ads, Bing Ads samt social media annonsering. Vi marknadsför er hemsida och digitala resurser så att ni attraherar potentiella kunder. Vi hittar rätt trafik för er verksamhet så att ni får ut max av era digitala kampanjer.

Kompetensområden inom SEM:

80

Börjar sin köpresa i Googles sökresultat

45

Av trafiken går till SEM-annonsering.

530

Antal företag som Sitea hjälpt sedan 2010.

En SEM-byrå utöver det vanliga

SEM, eller Search Engine Marketing, är alla de betalda aktiviteter som ämnar exponera en hemsida eller digital resurs i sökmotorernas sökresultat. Detta skiljer sig från SEO, som handlar om sökmotoroptimering och gäller de organiska sökresultaten. Sitea SEM byrå optimerar er annonsering så den sticker ut i sökmotorerna och är direkt involverade i att utveckla era digitala resurser och landningssidor så att annonseringen genererar maximalt resultat för er budget. Med en fingerspetskänsla, och respekt för er affärs och budget gör vi maximalt för att varje krona ska ge positiv avkastning för er verksamhet.

sitea-webbyrå-google-partner
google ads icon

GOOGLE SÖK

youtube-reklam

YOUTUBE

facebook marknadsföring

FACEBOOK

google-display-icon

GOOGLE DISPLAY

google-analytics-icon

GOOGLE ANALYTICS

LINKEDIN ADS

google-shopping-icon

GOOGLE SHOPPING

google-tag-manager-icon

GOOGLE TAG MANAGER

BING ADS

Mer än bara en SEM Byrå.
Er partner för marknadsföring.

SEM är mer än annonser och budgivningsstrategier. SEM är ett led i en digital affärskedja där SEM ämnar dra rätt trafik till företagets digitala resurser. Sedan ska hemsidan konvertera besökare till potentiella prospekts eller leads. Med Sitea som SEM byrå får du en partner som hjälper er med hela flödet och ser till att era SEM-satsningar faktiskt levererar resultat. Vi vet vikten av att se hela flödet från potential till leads. Med Sitea som SEM byrå får ditt företag en fördel på marknaden.

VÅRA TJÄNSTER

100% Sitea SEM-annonsering

Som SEM byrå är vi måna om att lära känna er verksamhet, dess dynamik och affärsvärde. På så sätt kan vi skapa unika kampanjer där vi kan leverera värde för era potentiella kunder.

Optimering av kampanjer

Vi utvecklar attraktiva kampanjer med hög CTR och konverteringsgrad. Vi står för utveckling av copy och grafisk formgivning.

Optimering av erbjudande

Utöver SEM-annonsering (Google Ads / Bing Ads) så är vi direkt involverade i att förbättra era kampanjer och landningsidor.

SEM - KONTAKTFORMULÄR

Kostnadsfri offert eller frågor?

Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss inom 24-timmar.

  Nyfiken på våra tjänster?

  Vill du veta mer om hur vi jobbar med Google Ads, eller kanske inleda en dialog om ett eventuellt samarbete? Fyll i kontaktformuläret här intill eller välja den kontaktväg som passar dig.

  Kontakt:

  Du är varmt välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. Vår telefontider är vardagar 9:00 till 16:00

  08-40 90 32 10

  info@sitea.se