Skip to main content
ANALYS | STRATEGI | KAMPANJ

Sitea – Digital Marknadsföringsbyrå

Marknadsföring handlar om att stå ut ur mängden. Men hur? Och var? Det är där vi på Sitea kommer in i bilden. Vi kan erbjuda er absolut spetskompetens och bli er marknadsföringsavdelning för en bråkdel av vad en marknadsförare in-house kostar med resultat som överskrider er nuvarande leverantör.

Vi utgår ifrån en analysmodell som sätter ert företags styrkor i alla de digitala kanalerna som sedan genomsyrar strategi och kommunikation. Vi leder er mot digital framgång!

ANALYS | STRATEGI | KAMPANJ

Sitea – Digital Marknadsföringsbyrå

Stick ut ur mängden med Sitea! Vi erbjuder spetskompetens och blir er marknadsföringsavdelning till en bråkdel av kostnaden för en in-house marknadsförare. Få bättre resultat idag!

digital-marknadsföring-digital-byrå-stockholm-sitea
 • Google Partner
 • 560+ kunder
 • Lång erfarenhet (10+ år)

Varför ska kunderna välja just din verksamhet? Vi hjälper er att ta fram det som gör er värdefulla och utformar en digital strategi där ni sticker ut och kan få fler kunder. Med Sitea är ni ett steg närmare digital framgång!

Bli en av de 560 företag som blivit lönsammare med Sitea!

Når du rätt kunder med rätt erbjudande?

Vi identifierar rätt målgrupp, skapar rätt kampanjer i rätt digitala kanaler.

“Min erfarenhet av Sitea är mycket positiv. De är professionella, kreativa och lyhörda vilket skapar ett friktionsfritt och framgångsrikt samarbete. Joachim Alestam - eSyn”

Ökad trafik

Vi driver relevant trafik till dina digitala plattformar och hemsida.

Få fler kunder & leads

Vi hittar nya möjligheter för kundanskaffning online.

Exponera varumärket

Vi gör företaget synligt i sökmotorerna, i sociala medier och offline.

Identifiera rätt målgrupper

Identifiera företagets viktigaste målgrupper och erbjud dem oslagbart värde.

Säg ”Hej” till ett komplett team av marknadsförings-talanger

Du hittade just till Sitea för att vi kan digital marknadsföring. Vi gör det varje dag, och vi har gjort det i över 10-år. Och nu kan vi erbjuda dig möjligheten att få fler att se just det du och din verksamhet erbjuder. Vi är en fullservice-marknadsföringsbyrå som erbjuder webbutveckling, webbdesign, grafisk design, sökmotoroptimering, sociala medieannonsering och SEM/SEO.

Som en kvalificerad och lyhörd partner arbetar vi nära våra kunder för att förstå behoven och leverera marknadsföring som är effektiv och genomträngande. Vi är stolta över vår fingertoppskänsla och förmåga att leverera svårslagna resultat. Välj Sitea som din marknadsföringsbyrå för att få en betydande fördel gentemot konkurrenterna.

sitea-webbyrå-google-partner
google ads icon

GOOGLE SÖK

youtube-reklam

YOUTUBE

facebook marknadsföring

FACEBOOK

Hubspot

HUBSPOT

google-display-icon

GOOGLE DISPLAY

google-analytics-icon

GOOGLE ANALYTICS

LINKEDIN ADS

hotjar

HOTJAR

google-shopping-icon

GOOGLE SHOPPING

google-tag-manager-icon

GOOGLE TAG MANAGER

Bing

BING ADS

Vad får du ut av Sitea:

KUNDBETYG

4.8/5

Vi har många nöjda kunder. Läs gärna några kundcase för attt ta reda på mer.

ERFARENHET

560+

Företag har fått hjälp av oss och vi har erfarenhet av många branscher.

LÄGRE KOSTNAD

67%

Bred och hög kompetens till fasta priser och en (1) månads uppsägningstid.

HÖGRE KONVERTERING

+42%

I snitt kan vi öka våra kunders konverterings-grad med 42%.

Vi är väldigt tacksamma för vårt samarbete med Sitea som nu pågått snart i två år. Siteas breda och djupa expertis inom SEO, SEM och digital marknadsföringsstrategi har varit avgörande för vår stärkta digitala närvaro. Dessutom är de professionella, trevliga och mycket serviceinriktade – vilket stärker upplevelsen att arbeta med dem ännu mer!

Henrik DannertVD - Söderberg & Partners Heartpace AB

Strategier och design som driver affärsnytta och hjälper dig hitta nya kunder!

seo

SEO

Vassa strategier för att öka företagets organiska ranking för fler kunder från Google. Vi utvecklar den typ av content (text, annonser, bilder, video med mera) som ökar din ranking i sökmotorerna.

Google Ads

Komplett Google Ads annonsering för fler kunder från Google. Vi är en erfaren Google Ads Partner med mångårig erfarenhet av olika branscher och situationer. Fast månadspris.

Sociala Medier

Engagerande inlägg och annonser som skapar riktiga leads. Strategi, idédesign och grafiska material tar vi hand om. Implementering, mätning och uppföljning.
färghjul

Ditt Brand

Komplett utveckling av grafisk profil, design och tonalitet för din verksamhet. Med en enhetlig design och grafiskt manér som speglar din verksamhets kärnvärden och erbjudanden så förstärker vi din konkurrenskraft både digitalt och fysiskt.
hemsida-3-sitea

Webb

Vi utvecklar digitala plattformar, designar och kodar. För små- och stora projekt. Med all kompetens in-house så får du en komplett lösning och partner med ett helhetsgrepp.
seo-sitea

CRO

Med konverteringsoptimering får du besökarna på hemsidan att bli leads och nya kunder - inte bara "fönstershoppare". Vi fokuserar på att den trafik som annonsering och de digitala aktiviteterna skapar genererar riktiga kunder och en positiv avkastning.

Så skapar Sitea affärsvärde
för er verksamhet

Så skapar Sitea affärsvärde för er verksamhet

Dedikerad account manager för varje kund.

Som kund får ni en dedikerad expert inom marknadsföring som ni har kontinuerlig kontakt med. Släpp lös kompetensen från Sitea till er verksamhet.

Marknadsföring, design och utveckling.

Välutbildade experter med resultat som talar för sig själva. Vi har hjälpt över 530+ företag att växa online med unika och anpassade strategier.

Tydlig och transparent rapportering.

Som kund hos Sitea får ni löpande statusrapporter som tydligt visar resultat, ROI, och förslag på förbättringar som kan driva framgång.

Spetskompetens inom SEO, Google, Facebook, mfl.

Vi arbetar med SEO, SEM och social mediamarknadsföring i alla stora plattformar. Vi väljer de plattformar där era kunder befinner sig.

Några resultat från våra kunder:

Som digital marknadsföringsbyrå arbetar vi på Sitea med att utveckla en långsiktig strategi som genomsyrar samtliga digitala kanaler för maximal genomslagskraft.

Vårdföretag:

293% ökad organisk trafik efter 4 månader

Hantverkare:

Ökade antal inkommande leads från 173 – 864/mån

E-handelsbutik

Månadsförsäljning ökade med över 400 000:-

Städföretag:

Ökade kundstocken med 20% efter 3 månader.

Ekonomiföretag:

Ökade trafiken med 783% efter 6 månader

Utbildningskonsult:

Utvecklad contentstrategi och utbildningsplattform.

Den största framgångsfaktorn i vårt digitala marknadsföringsarbete är samsynen och linjeringen av strategi i alla marknadsföringsaktiviteter och kanaler. Det skapar en genomslagskraft som är svårslagen. Detta uppnår vi genom ett gediget förarbete med djupgående frågor och analyser.

Vårt erbjudande

Som specialister inom digital marknadsföring har vi på Sitea framgångsrikt bistått över 530 företag med att öka deras lönsamhet på digitala plattformar. Genom vår breda erfarenhet, strategiska metodik och användning av den senaste teknologin, arbetar vi för att utveckla en skalbar digital plattform som tar ert företag till nya höjder av digital lönsamhet.

Vi på Sitea är specialiserade inom kontinuerlig digital marknadsföring, och är stolta Google Partners och Bing Partners. Med vår expertis kan vi fungera som en effektiv marknadsföringsavdelning för ert företag till en bråkdel av kostnaden för vad en in-house marknadsförare skulle kosta. Våra resultat talar för sig själva och vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och bästa möjliga kundupplevelse.

En styrka med att ingå ett partnerskap med Sitea som digital byrå är att vi arbetar med internetmarknadsföring utifrån ett brett holistiskt perspektiv. Vi tar hänsyn till hela kedjan av aktiviteter utöver marknadsföring för att hjälpa er nå en ökad kundanskaffning och digital lönsamhet.

Vi kan upprätta övergripande strategiska marknadsföringsplaner som ställer in ert företag efter värdeskapande och insäljande aktiviteter och processer som gör att ni sticker ut på er marknad.

Låt oss inleda en dialog
digital marknadsföringsbyrå

Digital Marknadsföring

Vi på Sitea tar hand om er verksamhets digitala kanaler och ser till att ni får ökad avkastning på er investering. Genom välbeprövade digitala strategier optimerar vi er verksamhets närvaro så ni får en ökad attraktivitet och fler nya kunder. Dessutom kostar vi en bråkdel av vad en digital marknadsförare skulle kosta in-house.

 • SEO & SEM
 • Digitala kampanjer
 • Google Partner
 • On- och Off page
 • Copywriting
 • Grafisk design och annonser
 • Konverteringsoptimering
 • Komplett annonsering
 • Unika strategier
 • Skräddarsydda paket
 • Värdeskapande marknadsföring
Boka ett möte

Vanliga frågor till en Digital Marknadsföringsbyrå

Vad är digital marknadsföring?

Digital marknadsföring är användningen av digitala kanaler och verktyg för att marknadsföra produkter och tjänster. Det inkluderar strategier som sökmotoroptimering (SEO), sökannonsering (SEM), sociala medier, e-postmarknadsföring och innehållsmarknadsföring för att nå och engagera målgrupper online.

Vad är viktigast inom digital marknadsföring?

Målgruppsinriktning: Att förstå och nå rätt målgrupp är avgörande. Genom att identifiera och definiera din målgrupp tar vi som marknadsföringsbyrå fram relevant och engagerande content som verkligen når och lockar dina potentiella kunder till att bli leads.

Contentstrategi: En välplanerad och relevant contentstrategi är avgörande för att attrahera och engagera din målgrupp. Genom att producera och exponera bra innehåll som möter upp målgruppens behov och intressen bygger du förtroende och driver konverteringar.

Mätning och analys: Att mäta och analysera resultat är en avgörande del av digital marknadsföring. Genom att mäta, övervaka och analysera aktiviteternas prestanda kan du få insikter om vad som fungerar och vad som behöver förbättras. Detta hjälper dig att optimera din marknadsföringsstrategi och maximera din ROI.

Vad är skillnaden mellan SEO och SEM?

SEO står för sökmotoroptimering och handlar om att optimera en webbplats och dess innehåll för att förbättra dess synlighet och placering i organiska (icke-annonserade) sökresultat på sökmotorer som Google. Det innefattar strategier som att använda relevanta sökord, förbättra webbplatsens struktur och länkar, samt skapa högkvalitativt och relevant innehåll.

SEM står för sökannonsering eller search engine marketing och handlar om att annonsera på sökmotorer genom betalda annonser eller sponsrade länkar. Det innebär att man köper annonserad synlighet i sökresultaten genom att buda på relevanta sökord. SEM kan inkludera Pay-Per-Click (PPC) annonsering, där annonsören betalar en avgift varje gång någon klickar på annonsen.

Hur snabbt ser man resultat av digital marknadsföring?

Resultaten av digital marknadsföring kan variera och beror på flera faktorer, inklusive den specifika strategin som används, målgruppen, konkurrensen och budgeten. Vissa taktiker kan ge snabbare resultat, som exempelvis betald annonsering (SEM), där man kan se en omedelbar effekt. Andra strategier, som SEO och ranking av organiskt innehåll, kan ta längre tid att ge märkbara resultat eftersom de kräver tid för att bygga upp synlighet och auktoritet online. Generellt sett kan det ta några veckor till flera månader innan man ser tydliga resultat av digital marknadsföring.

Vad kostar en digital marknadsföringsbyrå?

Kostnaden för digital marknadsföring varierar beroende på olika faktorer såsom valda kanaler, strategier, målgruppens storlek och konkurrenssituationen. Det kan vara allt från små budgetar för specifika kampanjer till större och kontinuerliga investeringar. Det är vanligt att digital marknadsföring erbjuder flexibilitet och skalbarhet för att passa olika budgetar och affärsbehov. Det är bäst att skapa en marknadsföringsbudget baserat på dina specifika mål och konsultera med digitala marknadsföringsföretag eller experter för att få en mer exakt uppskattning av kostnaderna.

Hur får jag min hemsida högst upp på Google?

För att få din hemsida synlig högst upp i Googles sökresultat så kan finns det några vanliga steg du kan ta:

 1. Sökmotoroptimering (SEO): Optimera din webbplats genom att använda relevanta sökord i sidtitlar, meta-beskrivningar och webbsidans innehåll. Bygg länkar från andra högkvalitativa webbplatser och se till att din webbplats har en användarvänlig struktur.
 2. Skapa högkvalitativt och relevant innehåll: Publicera regelbundet engagerande och informativt innehåll på din webbplats. Anpassa det till de frågor och behov som din målgrupp har. Detta kan bidra till ökad synlighet och trafik från sökmotorer.
 3. Annonsering med Google Ads: Använda Google Ads-plattformen för att köpa annonserad synlighet i sökresultaten. Genom att buda på relevanta sökord kan du öka chansen att din hemsida visas högt upp i annonserna.
 4. Optimera för mobila enheter: Se till att din webbplats är mobilanpassad och optimerad för snabb laddningstid. Google värderar användarupplevelsen på mobila enheter och belönar webbplatser som är mobilvänliga.
 5. Bygg upp externa länkar: Försök att få länkar från andra webbplatser av hög kvalitet som pekar till din webbplats. Externa länkar bidrar till att öka auktoriteten och synligheten hos din webbplats i Googles sökresultat.

Det är viktigt att komma ihåg att organisk placering på Google tar tid och kräver kontinuerlig ansträngning. Det är fördelaktigt att samarbeta med SEO-konsulter såsom vi på Sitea och digitala marknadsföringsbyråer för att få hjälp med att implementera dessa strategier.

Testa din Ranking på Google

Fyll i formuläret så får du en komplett sökordsranking för din hemsida skickad till din e-mail. Du får en komplett analys!

  360 Strategi

  Strategisk digital marknadsföring

  Hemsidans design och paketering spelar en central roll i dagens allt mer digitaliserade samhälle. När 80% av kunder börjar sin köpresa online så blir hemsidan ofta den första knutpunkt då en relation skapas till företaget. Det är på hemsidan som en känsla, intresse och förtroende skapas för företagets tjänster och erbjudanden. Som SEM och SEO Byrå arbetar vi med en holistisk strategi för digital lönsamhet. Där vi anpassar digital strategi efter er affärsnytta.

  De visuella aspekterna på en hemsida är viktiga – men ofta glöms den insäljande aspekten bort. En hemsida under 2023 bör betraktas som en digital ”säljare” och en integrerad del av marknadsföringen.

  På Sitea har vi kompetensen, både tekniskt och strategiskt, för att lyckas skapa affärsvärde av digitala investeringar. Allt från små retail-butiker såsom optiker och klädbutiker, till tjänsteföretag som managementföretag och konsulter har valt Sitea.

  I dag söker de flesta kunder på internet innan de gör ett köp, ska kontakta en hantverkare, eller vill hitta rätt restaurang. Med effektiv onlinemarknadsföring så kan ni som företag komma åt kunderna i ett avgörande skede: beslutsskedet – som idag sker redan i mobilen eller på datorn.

  Kontakta oss idag!

  Låt oss inleda en dialog

  Vi på Sitea bjuder på ett första strategimöte där vi kan gå igenom vilka möjligheter som finns för er att dra större nytta och affärsvärde av de digitala kanalerna. Fyll i formuläret så börjar vi en dialog. Ni kommer inte ångra er!