Skip to main content
HITTA NYA KUNDER ONLINE

Sitea – Digital Marknadsföringsbyrå

Vi på Sitea hjälper företag med kontinuerlig digital marknadsföring. Vi kan bli er marknadsföringsavdelning för en bråkdel av vad en marknadsförare in-house skulle kosta med resultat som överskrider er nuvarande leverantör.

Sitea – Digital Marknadsföringsbyrå

Vi på Sitea har hjälpt över 530 företag att öka sin lönsamhet på digitala kanaler. Med mångårig kompetens, strategisk stringens och de senaste verktygen utvecklar vi en digital plattform som tar ert företag till nya höjder av digital lönsamhet.

Vi på Sitea hjälper företag med kontinuerlig digital marknadsföring. Vi är både Google Partners och Bing partners. Vi kan bli er marknadsföringsavdelning för en bråkdel av vad en marknadsförare in-house skulle kosta med resultat som överskrider er nuvarande leverantör.

Låt oss inleda en dialogFå en fri SEO analys
digital marknadsföringsbyrå

Digital Marknadsföring

Vi på Sitea tar hand om er verksamhets digitala kanaler och ser till att ni får ökad avkastning på er investering. Genom välbeprövade digitala strategier optimerar vi er verksamhets närvaro så ni får en ökad attraktivitet och fler nya kunder. Dessutom kostar vi en bråkdel av vad en digital marknadsförare skulle kosta in-house.

 • SEO & SEM
 • Google Partner
 • On- och Off page
 • Copywriting
 • Grafisk design och annonser
 • Konverteringsoptimering
 • Komplett annonsering
 • Unika strategier
 • Skräddarsydda paket
 • Värdeskapande marknadsföring
Boka ett möte

Når du dina kunder med rätt erbjudande?

“Min erfarenhet av Sitea är mycket positiv. De är professionella, kreativa och lyhörda vilket skapar ett friktionsfritt och framgångsrikt samarbete. Joachim Alestam - eSyn”

Mer än bara digital marknadsföring.

Vad är det egentligen era kunder behöver? Och möter ni det behovet digitalt? Företag behöver den kompetens och partner som ser förbi annonsering och strategier för att hitta rätt värde för kunden.

Vi arbetar med allt inom digital marknadsföring såsom utvecklande av hemsidor, webbdesign och grafiska profiler, SEO, social media-annonsering och SEM/PPC samt contentproduktion. Vi är lyhörda, kompetenta, arbetar nära våra kunder och har en fingertoppskänsla som år svärslagen. Med Sitea som markandsföringsbyrå får du en fördel.

sitea-webbyrå-google-partner
google ads icon

GOOGLE SÖK

youtube-reklam

YOUTUBE

facebook marknadsföring

FACEBOOK

Hubspot

HUBSPOT

google-display-icon

GOOGLE DISPLAY

google-analytics-icon

GOOGLE ANALYTICS

LINKEDIN ADS

hotjar

HOTJAR

google-shopping-icon

GOOGLE SHOPPING

google-tag-manager-icon

GOOGLE TAG MANAGER

Bing

BING ADS

ASPEKTER VI ARBETAR MED

Digital Marknadsföring och Strategier som Fungerar

Marknadsföring har alltid varit viktigt. Men marknadsföringen byter ständigt form. Nya kanaler öppnas upp och där också potentiella kunder. När konkurrensen på nätet och i fysiska butiker ökar så blir ditt företags synlighet digitalt och online avgörande för att lyckas.

Vi på Sitea tror på rätt strategi till rätt målgrupp med rätt erbjudande.

digital-marknadsföringsbyrå-sitea

Hemsida

Det viktigaste för att lyckas på nätet är att ha en hemsida som effektivt konverterar besökare till kunder. När väl besökare kommit till hemsidan är det viktigt att dessa aktiveras till att göra köp eller önskvärda aktiviteter. Hemsidan och era digitala plattformar är avgörande för att lyckas. Med rätt paketering, strategi och budskap kan vi få ert företag att växa!

Google Ads & SEM

Att anlita en Professionell AdWords-Konsult kan göra underverk för lönsamheten online. Via effektiv annonsering kan potentiella kunder i ett tidigt skede attraheras till hemsidan. Med full insyn i AdWords-kostnaderna, statistik över konverteringar och klick så kan man med trygghet koppla AdWords-utgifter till intäkter.

Digital Marknadsföring

Digital Marknadsföring är ett brett begrepp. Genom att ta ett helhetsgrepp om marknadsföringen med bland annat social media, optimerad hemsida, nyhetsbrev och kampanjer så kan vi driva er lönsamhet framåt.

SEO (Sökmotoroptimering)

Sökordsoptimering (SEO) handlar Om att optimera en hemsida både innehållsmässigt och kodmässigt att synas för lönsamma sökfraser på Google. Det driver den organiska trafiken (gratisrankingen på Google) framåt.

Video- & Fotoproduktion

Vi kan utveckla insläpande och professionellt foto- och videocontent för ert företag. Det innefattar reklamvideos, intervjuer och inspelningar.

Contentproduktion

Våra kunniga copywriters skriver engagerande och säljande innehåll som lyfter ert företag och gör det attraktivt i digitala plattformar.

Bli en av de 530 företag som blivit lönsammare med Sitea!

RESULTAT FRÅN KUNDER

Vad vi har lyckats med tidigare:

Ökade antal samtal för en hantverkarfirma från 164/månad till 834/månad genom sökordsoptimering och Google Ads.
Hjälpte en nystartad E-Butik att nå 800 000 i omsättning de första tre månaderna.
Ökade trafiken för ett privat sjukvårdsföretag från 1600/månad till 4 700/månad efter 6 månader.
Ökade vistelsetiden för en ekonomifirma från 47 sekunder till 2 minuter 47 sekunder i snitt.

Testa din Ranking på Google

Fyll i formuläret så får du en komplett sökordsranking för din hemsida skickad till din e-mail. Du får en komplett analys!

  KOMPLETT STRATEGISKT GREPP

  Som fullservicebyrå erbjuder vi:

  • Strategisk partner inom marknadsföring och sälj
  • Digital Marknadsföring i olika digitala kanaler
  • Sökordsoptimering & konverteringsstrategier
  • Marknadsföringsstrategier & Reklamkampanjer
  • Utvecklare och utveckling av hemsidor
  • Foto & Video (Events, Företagsvideos och Presentationer m.m.)
  • Grafisk Marknadsföring (Broschyrer, Banners, Bilder, Logotyper)

  En styrka med att ingå ett partnerskap med Sitea är att vi arbetar med internetmarknadsföring utifrån ett brett holistiskt perspektiv. Vi tar hänsyn till hela kedjan av aktiviteter utöver marknadsföring för att hjälpa er nå en ökad kundanskaffning och digital lönsamhet.

  Vi kan upprätta övergripande strategiska marknadsföringsplaner som ställer in ert företag efter värdeskapande och insäljande aktiviteter och processer som gör att ni sticker ut på er marknad.

  360 Strategi

  Strategisk digital marknadsföring

  Hemsidans design och paketering spelar en central roll i dagens allt mer digitaliserade samhälle. När 80% av kunder börjar sin köpresa online så blir hemsidan ofta den första knutpunkt då en relation skapas till företaget. Det är på hemsidan som en känsla, intresse och förtroende skapas för företagets tjänster och erbjudanden. Som SEM och SEO Byrå arbetar vi med en holistisk strategi för digital lönsamhet. Där vi anpassar digital strategi efter er affärsnytta.

  De visuella aspekterna på en hemsida är viktiga – men ofta glöms den insäljande aspekten bort. En hemsida under 2021 bör betraktas som en digital ”säljare” och en integrerad del av marknadsföringen.

  På Sitea har vi kompetensen, både tekniskt och strategiskt, för att lyckas skapa affärsvärde av digitala investeringar. Allt från små retail-butiker såsom optiker och klädbutiker, till tjänsteföretag som managementföretag och konsulter har valt Sitea.

  I dag söker de flesta kunder på internet innan de gör ett köp, ska kontakta en hantverkare, eller vill hitta rätt restaurang. Med effektiv onlinemarknadsföring så kan ni som företag komma åt kunderna i ett avgörande skede: beslutsskedet – som idag sker redan i mobilen eller på datorn.

  Kontakta oss idag!

  Låt oss inleda en dialog

  Vi på Sitea bjuder på ett första strategimöte där vi kan gå igenom vilka möjligheter som finns för er att dra större nytta och affärsvärde av de digitala kanalerna. Fyll i formuläret så börjar vi en dialog. Ni kommer inte ångra er!