SKAPA VÄRDE FÖR ERA KUNDER

Sitea – Digital Marknadsföringsbyrå

Vi på Sitea har hjälpt över 530 företag att öka sin lönsamhet på digitala kanaler. Med mångårig kompetens, strategisk stringens och de senaste verktygen utvecklar vi en digital plattform som tar ert företag till nya höjder av digital lönsamhet.

Vi på Sitea hjälper företag med kontinuerlig digital marknadsföring. Vi är både Google Partners och Bing partners. Vi kan bli er marknadsföringsavdelning för en bråkdel av vad en marknadsförare in-house skulle kosta med resultat som överskrider er nuvarande leverantör.

Ökad trafik

293% mer trafik på fyra månader för ett privat vårdföretag.

Få fler kunder

Fånga, mät och skapa nya kunder på nätet.

Exponera varumärket

Vi gör företaget synligt i Googles sökresultat och på sociala medier.

Hitta Rätt Målgrupp

Identifiera företagets viktigaste målgrupper.

SKAPA VÄRDE FÖR ERA KUNDER

Sitea – Digital Marknadsföringsbyrå

Vi på Sitea har hjälpt över 530 företag att öka sin lönsamhet på digitala kanaler. Med mångårig kompetens, strategisk stringens och de senaste verktygen utvecklar vi en digital plattform som tar ert företag till digital lönsamhet.

webbyrå-stockholm-digital-marknadsföringsbyrå-sitea

Vi på Sitea hjälper företag med kontinuerlig digital marknadsföring. Vi kan bli er marknadsföringsavdelning för en bråkdel av vad en marknadsförare in-house skulle kosta med resultat som överskrider er nuvarande leverantör.

SITEA WEBBYRÅ

Några av de 530 företag vi gjort lönsammare digitalt:

Detta ingår alltid hos Sitea:

Digital Marknadsföring och strategier som Fungerar

Marknadsföring har alltid varit viktigt. Men marknadsföringen byter ständigt form. Nya kanaler öppnas upp och där också potentiella kunder. När konkurrensen på nätet och i fysiska butiker ökar så blir ditt företags synlighet digitalt och online avgörande för att lyckas.

Vi på Sitea tror på rätt strategi till rätt målgrupp med rätt erbjudande.

webbyrå-stockholm-sitea

Hemsida

Det viktigaste för att lyckas på nätet är att ha en hemsida som effektivt konverterar besökare till kunder. När väl besökare kommit till hemsidan är det viktigt att dessa aktiveras till att göra köp eller önskvärda aktiviteter. Hemsidan och era digitala plattformar är avgörande för att lyckas. Med rätt paketering, strategi och budskap kan vi få ert företag att växa!

Google Ads & SEM

Att anlita en Professionell AdWords-Konsult kan göra underverk för lönsamheten online. Via effektiv annonsering kan potentiella kunder i ett tidigt skede attraheras till hemsidan. Med full insyn i AdWords-kostnaderna, statistik över konverteringar och klick så kan man med trygghet koppla AdWords-utgifter till intäkter.

Digital Marknadsföring

Digital Marknadsföring är ett brett begrepp. Genom att ta ett helhetsgrepp om marknadsföringen med bland annat social media, optimerad hemsida, nyhetsbrev och kampanjer så kan vi driva er lönsamhet framåt.

SEO

Sökordsoptimering (SEO) handlar Om att optimera en hemsida både innehållsmässigt och kodmässigt att synas för lönsamma sökfraser på Google. Det driver den organiska trafiken (gratisrankingen på Google) framåt.

Video- & Fotoproduktion

Vi kan utveckla insläpande och professionellt foto- och videocontent för ert företag. Det innefattar reklamvideos, intervjuer och inspelningar.

Contentproduktion

Våra kunniga copywriters skriver engagerande och säljande innehåll som lyfter ert företag och gör det attraktivt i digitala plattformar.
sitea-webbyrå-google-partner
bing-partner
80%

av kunder börjar sin köpresa
via Googles sökresultat.

95

95% av sökvolymen på Google
går till topp 10 sökresultaten.

53%

lämnar hemsidan om den laddar långsammare än 4.5 sekunder.

Lite resultat

Vad vi har lyckats med tidigare:

Ökade antal samtal för en hantverkarfirma från 164/månad till 834/månad genom sökordsoptimering och Google Ads.
Hjälpte en nystartad E-Butik att nå 800 000 i omsättning de första tre månaderna.
Ökade trafiken för ett privat sjukvårdsföretag från 1600/månad till 4 700/månad efter 6 månader.
Ökade vistelsetiden för en ekonomifirma från 47 sekunder till 2 minuter 47 sekunder i snitt.

Testa din Ranking på Google

Fyll i formuläret så får du en komplett sökordsranking för din hemsida skickad till din e-mail. Du får en komplett analys!

  Komplett strategiskt grepp

  Som fullservicebyrå erbjuder vi:

  • Digital Marknadsföring (Hemsida, Google Ads, Social Media, Nyhetsbrev m.m.)
  • Sökordsoptimering & konverteringsstrategier.
  • Marknadsföringsstrategier & Reklamkampanjer
  • Foto & Video (Events, Företagsvideos och Presentationer m.m.)
  • Grafisk Marknadsföring (Broschyrer, Banners, Bilder, Logotyper)

  Det vi på Sitea kan göra är att arbeta med internetmarknadsföring utifrån ett brett holistiskt perspektiv.

  Vi kan upprätta övergripande strategiska marknadsföringsplaner som ställer in ert företag efter värdeskapande och insäljande aktiviteter och processer som gör att ni sticker ut på er marknad.

  Komplett strategiskt grepp

  Strategisk digital marknadsföring

  Hemsidans design och paketering spelar en central roll i dagens allt mer digitaliserade samhälle. När 80% av kunder börjar sin köpresa online så blir hemsidan ofta den första knutpunkt då en relation skapas till företaget. Det är på hemsidan som en känsla, intresse och förtroende skapas för företagets tjänster och erbjudanden. Som SEM och SEO Byrå arbetar vi med en holistisk strategi för digital lönsamhet. Där vi anpassar digital strategi efter er affärsnytta.

  De visuella aspekterna på en hemsida är viktiga – men ofta glöms den insäljande aspekten bort. En hemsida under 2021 bör betraktas som en digital ”säljare” och en integrerad del av marknadsföringen.

  På Sitea har vi kompetensen, både tekniskt och strategiskt, för att lyckas skapa affärsvärde av digitala investeringar. Allt från små retail-butiker såsom optiker och klädbutiker, till tjänsteföretag som managementföretag och konsulter har valt Sitea.

  I dag söker de flesta kunder på internet innan de gör ett köp, ska kontakta en hantverkare, eller vill hitta rätt restaurang. Med effektiv onlinemarknadsföring så kan ni som företag komma åt kunderna i ett avgörande skede: beslutsskedet – som idag sker redan i mobilen eller på datorn.

  Kontakta oss idag!

  Låt oss inleda en dialog

  Vi på Sitea bjuder på ett första strategimöte där vi kan gå igenom vilka möjligheter som finns för er att dra större nytta och affärsvärde av de digitala kanalerna. Fyll i formuläret så börjar vi en dialog. Ni kommer inte ångra er!