Sitea Sökmotoroptimering

Professionell SEO Byrå ger dig Nya Kunder & Ökad Närvaro

Syns ditt företag i topp-10 på Google? Inte, då missar ni 95% av trafiken. Vi på Sitea arbetar med riktade och strategisk sökmotoroptimering. Som SEO byrå tar vi ett helhetsgrepp om er digitala exponering och ökar er lönsamhet digitalt. Låt oss inleda en dialog så berätta vi mer!

KONTAKTFORMULÄR

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med prisförslag och strategi.

  Sitea SEO Byrå

  SEO Byrå Stockholm – Nå Nya Kunder

  Sitea är en profesionell seo byrå med åratal av kompetens. Vi höjer företags organiska Google ranking och använder sökordsoptimering för att attrahera nytt kundunderlag. Vi på Sitea besitter strategisk kompetens och som fullservicebyrån kan vi erbjuda en komplett lösning för företags digitala behov.

  Genom en definierad och tydlig affärsprocess samt löpande rapportering levererar vi som SEO byrå märkbara resultat redan efter några månader. Med ett track-record av framgångsrika metoder och processförfarande så har vi erfarenheten och expertisen arv leverera mätbara resultat och nå uppnådda mål. Genom en kombination av olika medier kan vi leverera en digital närvaro som förstärker företags konkurrenskraft.

  Detta ingår alltid hos Sitea:

  När vi arbetar med SEO får du som kund hos oss:

  Strategisk Partner

  En strategisk partner för framtagande av digitala strategier och SEO.

  Definierade Strategier

  En definierad sökordsstrategi, sökordsprioritering samt målbild.

  Konverteringsoptimering

  Mätbara mål och digital spårning av leads, förfrågningar och kundkontakter.

  Fullservicebyrå

  En fullservicebyrå som kan ta hand om sociala medier, SEO & SEM, samt er hemsida.

  Snabb utveckling

  En dedikerad kontaktperson som tar hand om er som kund och som strategiskt tar fram en digital plan och ett team med operativ kompetens som kan assistera vid implementering och genomförande av affärsmål och SEO.

  Insikter

  Tillgång och insikter till statistik, löpande rapportering och måluppfyllelse.
  Varför SEO?

  Vad är SEO?

  Innan vi börjar gå in på hur vi på Sitea arbetar som SEO byrå i Stockholm så för vi sätta upp en gemensam referensram för vad SEO egentligen är. SEO, eller Search Engine Optimization, är alla de tekniska och visuella optimeringar som ledare till att en hemsida rankar högre i sökresultaten. Sökordsoptimeringen säkerställer att ert företag syns för de fraser som är kopplade till företagets erbjudanden oavsett om det rör sig om tjänster eller produkter.

  Genom att synas högt på Google så får ni som företag en möjlighet att komma i kontakt med en stor potential av potentiella kunder och affärer. Detta gör Google till en utmärkt plattform för dagens digitala marknadsföring.

  seo-byrå-stockholm
  Via SEO kan vi få er Google Business att synas för olika sökfraser. Här ser in att Sitea Webbyrå syns när man söker på ”Hemsida Företag”.
  Via SEO-arbete kan vi får er hemsida att ranka högst för sökord och fraser.

  Hela 80% av kunder börjar
  sin köpresa på Google.

  Arbetsprocess

  Vår process för lönsam SEO

  När det gäller SEO, eller sökordsoptimering/sökmotoroptimering som det också kallas, så har vi utvecklat en beprövad metod som har genererat resultat för hundratals företag runt om i Sverige. Vår SEO byrå är baserad i Stockholm men vi har kunder runt om i Sverige, men även internationellt.

  Enkelt uttryckt så börjar allt SEO-arbete med att definiera en tydlig content-strategi, paketering av företag och hemsida, länkbygge samt kontinuerlig finjustering. I all vår utveckling så ingår följande aspekter:

  Steg 1 – Nuläges- och SEO-Analys

  Det första vi ser över är företagets nuvarande ranking och hur hemsidan är strukturerad och optimerad. Vi ser i detta steg över vilka sökfraser som har god sökvolym samt ser över konkurrensen samt potentialen. Detta skede är avgörande då det sätter grunden för det fortsatta arbetet.

  Steg 2 – On Page-Analys och Teknisk Optimering

  Nästkommande steg är att implementera strategin från Steg 1, för att se till att Google nu börjar ranka företaget efter de termer och sökord som är av intresse att synas för. I detta skede ser vi över hemsidan struktur, presentation av tjänster/produkter, innehåll samt ser till att hemsidan konverterar bättre. Genom diverse mätverktyg kan vi sedan se vilka delar av hemsidan som genererar goda resultat samt vart det finns förbättringsområden.

  Genom att sedan Google-optimera sidan så kan vi skapa en god passform vad gäller sökfras och företagets hemsida vilket Google sedan belönar med en hög ranking.

  Steg 3 – Länkutveckling och länkstrategi

  Nästa steg handlar om att se över företaget länkstruktur, både vad gäller interna samt externa länkar. Dessa favoriseras av Google och ses som rekommendationer riktade mot en viss hemsida. Genom en gedigen länkstrategi når vi en topposition på Google .

  Steg 4 – Kontinuerlig rapportering och feedback

  En viktig del som många SEO byråer misslyckas med är den kontinuerliga rapporteringen och feedbacken från de företag men jobbar med. Genom att kontinuerligt justera sidan så höjs rankingen och sidan kommer således prestera högre i Googles sökresultat.

  Som SEO byrå består vårt arbete i att:

  • ta fram prioriterade sökord och fraser
  • teknisk optimering av hemsida och innehåll
  • textförädling och omskrivning av innehåll på hemsidan
  • redigering av media såsom bilder, ljud, video och hemsida
  • utveckling av företagets länkprofil med nya externa länkar
  • digital marknadsföringsstrategi för långsiktig plan och profilering
  • kontinuerlig rapportering samt feedback för utveckling.

  Vad kostar SEO – Våra Priser:

  Vad kostar det att arbeta med en SEO byrå? Det enkla svaret är att din budget och målsättning avgör vilken investering du vill göra i SEO.

  • Steg 1 – Det första som sker är att vi utför en gedigen analys av företagets nuläge på Google.
  • Steg 2 – Nästa steg är att gemensamt definiera mål och en långsiktig strategi för att uppnå målen.
  • Steg 3 – Vi återkommer med ett skräddarsytt och kostnadsfritt förslag just för ditt företag.
  • Steg 4 – Om vi kommer överens om en bra passform så påbörjar vi processen att optimera företagets hemsida.

  Några snabba frågor:

  Vad är SEO?

  SEO, eller sökmotoroptimering innefattar alla de aktiviteter som har till uppgift att höja en hemsidas synlighet och ranking i sökmotorerna.

  Vad gör en SEO Byrå?

  En SEO byrå arbetar med olika delar av sökmotoroptimering för att höja din hemsidas ranking och resurser på nätet. Det innefattar både on-page och off-page optimering.

  Vad kostar en SEO byrå?

  De flesta SEO byråerna arbetar med en fast månadsavgift. Den kan variera från några tusenlappar till bra över 15 - 20 000kr beroende på typ av samarbete och omfattning.

  Nulägesanalys

  Vi definierar behov, nuläge, målsättningar samt strategi.

  Sökordsanalys & Mål

  Vi identifierar sökords och fraser att arbeta med och ranka högt för.

  Teknisk Optimering

  Vi arbetar med teknisk optimering av hemsidan (on- & off-page).

  Utveckling av Content

  Vi på Sitea hjälper till med utveckling av content och innehåll på sidan.

  Löpande Optimering

  Vi utvecklar och optimerar sidan samt era digitala plattformar kontinuerligt varje månad.

  Uppföljning & Rapportering

  Vi delger er kontinuerlig rapportering och spårning av resultat, ranking och allt vi gör.

  Sitea Webbyrå

  Välkommen att kontakta oss på Sitea Webbyrå!

  Har du frågor om våra tjänster och erbjudanden så svarar vi gärna på dem! Du kan kontakta oss via telefon och mail. Välj den kontaktväg som passar dig bäst.