Skip to main content
Sitea Sökmotoroptimering

Professionell SEO Byrå ger dig Nya Kunder & Ökad digital Närvaro

Syns ditt företag i topp-10 på Google? Inte, då missar ni 95% av trafiken. Vi på Sitea arbetar med riktad och strategisk sökmotoroptimering. Som SEO byrå tar vi ett helhetsgrepp om er digitala exponering och ökar er lönsamhet digitalt. Låt oss inleda en dialog så berättar vi mer!

Vad är SEO?Kontakt
Sitea SEO Byrå

SEO Byrå Stockholm – Nå Nya Kunder

Sitea är en profesionell seo byrå med åratal av kompetens. Vi höjer företags organiska Google ranking och använder sökordsoptimering för att attrahera nytt kundunderlag. Vi på Sitea besitter strategisk kompetens och som fullservicebyrån kan vi erbjuda en komplett lösning för företags digitala behov.

Genom en definierad och tydlig affärsprocess samt löpande rapportering levererar vi som SEO byrå märkbara resultat redan efter några månader. Med ett track-record av framgångsrika metoder och processförfarande så har vi erfarenheten och expertisen arv leverera mätbara resultat och nå uppnådda mål. Genom en kombination av olika medier kan vi leverera en digital närvaro som förstärker företags konkurrenskraft.

stockholm seo byrå

Som kund hos oss får du:

Strategisk Partner

En strategisk partner för framtagande av digitala strategier och SEO.

Definierade Strategier

En definierad sökordsstrategi, sökordsprioritering samt målbild.

Konverteringsoptimering

Mätbara mål och digital spårning av leads, förfrågningar och kundkontakter.

Fullservicebyrå

En fullservicebyrå som kan ta hand om sociala medier, SEO & SEM, samt er hemsida.

Snabb utveckling

En dedikerad kontaktperson som tar hand om er som kund och som strategiskt tar fram en digital plan och ett team med operativ kompetens som kan assistera vid implementering och genomförande av affärsmål och SEO.

Insikter

Tillgång och insikter till statistik, löpande rapportering och måluppfyllelse. Via definierade mål kan vi mäta måluppfyllelse.

Sitea SEO Byrå skapar svårslagen digital marknadsföring för våra kunder. Vi åstadkommer det med engagemang, driv, kreativitet och en hel del intelligens och erfarenhet.

Varför SEO?

Vad är SEO?

Innan vi börjar gå in på hur vi på Sitea arbetar som SEO byrå i Stockholm så för vi sätta upp en gemensam referensram för vad SEO egentligen är. SEO, eller Search Engine Optimization, är alla de tekniska och visuella optimeringar som ledare till att en hemsida rankar högre i sökresultaten. Sökordsoptimeringen säkerställer att ert företag syns för de fraser som är kopplade till företagets erbjudanden oavsett om det rör sig om tjänster eller produkter.

Genom att synas högt på Google så får ni som företag en möjlighet att komma i kontakt med en stor potential av potentiella kunder och affärer. Detta gör Google till en utmärkt plattform för dagens digitala marknadsföring.

seo-byrå-stockholm
Via SEO kan vi få er Google Business att synas för olika sökfraser. Här ser in att Sitea Webbyrå syns när man söker på ”Hemsida Företag”.
Via SEO-arbete kan vi får er hemsida att ranka högst för sökord och fraser.

Fler än 80% av kunder börjar
sin köpresa på Google med en sökning.

Arbetsprocess

Vår process för lönsam SEO

När det gäller SEO, eller sökordsoptimering/sökmotoroptimering som det också kallas, så har vi utvecklat en beprövad metod som har genererat resultat för hundratals företag runt om i Sverige. Vår SEO byrå är baserad i Stockholm men vi har kunder runt om i Sverige, men även internationellt.

Enkelt uttryckt så börjar allt SEO-arbete med att definiera en tydlig content-strategi, paketering av företag och hemsida, länkbygge samt kontinuerlig finjustering. I all vår utveckling så ingår följande aspekter:

Steg 1 – Nuläges- och SEO-Analys

Det första vi ser över är företagets nuvarande ranking och hur hemsidan är strukturerad och optimerad. Vi ser i detta steg över vilka sökfraser som har god sökvolym samt ser över konkurrensen samt potentialen. Detta skede är avgörande då det sätter grunden för det fortsatta arbetet.

Steg 2 – On Page-Analys och Teknisk Optimering

Nästkommande steg är att implementera strategin från Steg 1, för att se till att Google nu börjar ranka företaget efter de termer och sökord som är av intresse att synas för. I detta skede ser vi över hemsidan struktur, presentation av tjänster/produkter, innehåll samt ser till att hemsidan konverterar bättre. Genom diverse mätverktyg kan vi sedan se vilka delar av hemsidan som genererar goda resultat samt vart det finns förbättringsområden.

Genom att sedan Google-optimera sidan så kan vi skapa en god passform vad gäller sökfras och företagets hemsida vilket Google sedan belönar med en hög ranking.

Steg 3 – Länkutveckling och länkstrategi

Nästa steg handlar om att se över företaget länkstruktur, både vad gäller interna samt externa länkar. Dessa favoriseras av Google och ses som rekommendationer riktade mot en viss hemsida. Genom en gedigen länkstrategi når vi en topposition på Google .

Steg 4 – Kontinuerlig rapportering och feedback

En viktig del som många SEO byråer misslyckas med är den kontinuerliga rapporteringen och feedbacken från de företag men jobbar med. Genom att kontinuerligt justera sidan så höjs rankingen och sidan kommer således prestera högre i Googles sökresultat.

Nulägesanalys

Vi definierar behov, nuläge, målsättningar samt strategi.

Sökordsanalys & Mål

Vi identifierar sökords och fraser att arbeta med och ranka högt för.

Teknisk Optimering

Vi arbetar med teknisk optimering av hemsidan (on- & off-page).

Utveckling av Content

Vi på Sitea hjälper till med utveckling av content och innehåll på sidan.

Löpande Optimering

Vi utvecklar och optimerar sidan samt era digitala plattformar kontinuerligt varje månad.

Uppföljning & Rapportering

Vi delger er kontinuerlig rapportering och spårning av resultat, ranking och allt vi gör.

SEM - KONTAKTFORMULÄR

Kostnadsfri offert eller frågor?

Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss inom 24-timmar.

  Nyfiken på våra tjänster?

  Vill du veta mer om hur vi jobbar med Google Ads, eller kanske inleda en dialog om ett eventuellt samarbete? Fyll i kontaktformuläret här intill eller välja den kontaktväg som passar dig.

  Kontakt:

  Du är varmt välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. Vår telefontider är vardagar 9:00 till 16:00

  08-40 90 32 10

  info@sitea.se

  Utmärkt
  Baserat på 39 recensioner
  Niklas Kressner
  Niklas Kressner
  2021-12-03
  Jag är väldigt nöjd med Sitea! Snabb och bra service. Rekommenderas varmt!
  Håkan Melin
  Håkan Melin
  2021-09-06
  Har använt Sitea för att sätta upp hemsida och komma igång med Google Analytics och Google Ads och är mycket nöjd med service och bemötande. Håkan Melin - Sales Setup
  Kerstin Melander
  Kerstin Melander
  2021-04-14
  Mycket professionellt och personligt bemötande. Flexibla, serviceminded och med stor kunskap inom området. Lyssnade till mina behov och delade med sig av sin kunskap. Jag är väldigt nöjd med min webbutik och Siteas arbete.
  Phone Ads
  Phone Ads
  2021-03-22
  Har varit en kund hos Sitea länge och kan inte göra annat än att rekommendera dem. Snabb service och sanna experter på hemsidor och marknadsföring!
  Joachim Alestam
  Joachim Alestam
  2021-03-03
  Min erfarenhet av Sitea är mycket positiv. De är professionella, kreativa och lyhörda vilket skapar ett friktionsfritt och framgångsrikt samarbete.
  Lena Magiste
  Lena Magiste
  2021-03-01
  Vi på LM Travel är mycket nöjda med vår hemsida! Sitea är lyhörda, professionella och med fin personlig service.
  Catrine Augustsson
  Catrine Augustsson
  2021-02-18
  Jag är väldigt nöjd med Sitea! Kan varmt rekommendera dem :)
  Leo Beck
  Leo Beck
  2021-02-14
  Jag har anlitat Sitea Webbyrå i några år, och är mycket nöjd med leveransen och samarbetet för att nå ut till mina kunder. Jag är otroligt nöjd och kan varmt rekommendera Sitea Webbyrå. Med vänlig hälsning, Leo Beck Beck Artist & Event AB
  Pharis I
  Pharis I
  2021-02-14
  Fick hjälp med att utveckla min musik hemsida. Snabb service och trevlig personal. Stort tack till Dan för hjälpen!
  F.A.Q

  Vad kostar SEO – Våra Priser:

  Vad kostar det att arbeta med en SEO byrå? Det enkla svaret är att din budget och målsättning avgör vilken investering du vill göra i SEO.

  • Steg 1 – Det första som sker är att vi utför en gedigen analys av företagets nuläge på Google.
  • Steg 2 – Nästa steg är att gemensamt definiera mål och en långsiktig strategi för att uppnå målen.
  • Steg 3 – Vi återkommer med ett skräddarsytt och kostnadsfritt förslag just för ditt företag.
  • Steg 4 – Om vi kommer överens om en bra passform så påbörjar vi processen att optimera företagets hemsida.

  Som SEO byrå består vårt arbete i att:

  • ta fram prioriterade sökord och fraser
  • teknisk optimering av hemsida och innehåll
  • textförädling och omskrivning av innehåll på hemsidan
  • redigering av media såsom bilder, ljud, video och hemsida
  • utveckling av företagets länkprofil med nya externa länkar
  • digital marknadsföringsstrategi för långsiktig plan och profilering
  • kontinuerlig rapportering samt feedback för utveckling.

  Några snabba frågor:

  Vad är SEO?

  SEO, eller sökmotoroptimering innefattar alla de aktiviteter som har till uppgift att höja en hemsidas synlighet och ranking i sökmotorerna.

  Vad gör en SEO Byrå?

  En SEO byrå arbetar med olika delar av sökmotoroptimering för att höja din hemsidas ranking och resurser på nätet. Det innefattar både on-page och off-page optimering.

  Vad kostar en SEO byrå?

  De flesta SEO byråerna arbetar med en fast månadsavgift. Den kan variera från några tusenlappar till bra över 15 - 20 000kr beroende på typ av samarbete och omfattning.