Skip to main content

Content by Sitea

Content is everything! Eller content is king! Det är deviser vi möter på dagligen. Och visst är det sant! Engagerande och säljande innehåll är kritiskt för att lyckas i dagens digitala medier.

Det är allmängiltigt för content i alla dess former. Det gäller för annonser, texter, videos, reklam och berättelser. Storytelling är grunden för hur vi människor delar med oss av historier och grunden i branding.

Med Sitea som contentutvecklare får ni del av ett kompetens team med lång erfarenhet av copywriting, foto, video och grafisk utveckling. Med över tio års erfarenhet och hundratals projekt så har vi utvecklat känslan för hur ett företags tjänster och produkter på ett effektivt och säljande sätt kan paketeras för digital medier.

”Storytelling is the most powerful way to put ideas to the world” – Robert McKee

Foto

En bild säger mer än 1000 ord. Vi tar hand om fotografering av personal, miljöer, natur, produkter, projekt och referenser.

Text & Copy

Säljande och sök optimerade texter och copy som stärker er digitala närvaro – för ökad leadsgenerering och förtroende.

Video

Vi skapar företagsfilmer, intervjuer, semniarier och reklamfilmer för ert företag. Content i videoformat blir bara populärare.

Grafik & Logo

Vårt grafiska team tar fram grafik, illustrationer, broschyrer och logotyper för dina projekt i de format du önskar.

Vår process för content:

Vi arbetar efter en strukturerad och beprövad metodik för att fastställa, ta fram och leverera engagerande och säljande innehåll.

Steg 1

Definera mål och ta fram KPI:er

Det första steget vid skapande av content är att definiera vilken typ av content som ska utvecklas och för vilket syfte. Vilka KPI:er vill vi att innehållet ska skapa. Är det exempelvis material som ska ranka för SEO så är det viktigt med en sökordsanalys parat med rätt typ av innehåll. Sedan mäts detta med sökordsranking. För grafiskt material så behöver materialet anpassas efter plattform och användning. Oavsett val av content så är det avgörande att tidigt definiera mål och typ av content samt plattform.

Steg 2

Utveckla engagerande innehåll

Efter de strategiska övervägandena är klara så följer en utvecklingsperiod där innehåll, form och presentation tas fram. Det gäller för copy, foto och video. Tillsammans med er sätter vi en form för innehållet och anpassar detta efter er målgrupp och era affärsmål.

Engagerande innehåll skapar goda resultat när företag och företagets målgrupp/kund får en bra passform. Vi hjälper er att utveckla den passformen i olika digitala format.

Steg 3

Följa upp, utvärdera och optimera

När väl content är skapat så sätter vi upp KPI:er för att mäta hur väl det presterar. Kontinuerligt vill vi utveckla innehållet så det skapar mer resultat och möter affärsmålen. Insikterna som följer blir sedan värdefulla för såväl byrå som företag och kan med fördel användas för framtida annonsering och contentutveckling.

KONTAKTFORMULÄR

Kostnadsfri offert eller frågor?

Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss inom 24-timmar.

  Nyfiken på våra tjänster?

  Vill du veta mer om hur vi jobbar med Google Ads, eller kanske inleda en dialog om ett eventuellt samarbete? Fyll i kontaktformuläret här intill eller välja den kontaktväg som passar dig.

  Kontakt:

  Du är varmt välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. Vår telefontider är vardagar 9:00 till 16:00

  08-40 90 32 10

  info@sitea.se