SKAPA VÄRDE FÖR ERA KUNDER

Sitea – Digital Marknadsföringsbyrå

Vi på Sitea har hjälpt över 500 företag att öka sin lönsamhet via internet. Med mångårig kompetens och de senaste verktygen så utvecklar vi en digital plattform som tar ert företag till nya höjder av digital lönsamhet.

Vi på Sitea hjälper företag med kontinuerlig digital marknadsföring. Vi kan bli er marknadsföringsavdelning för en bråkdel av vad en marknadsförare in-house skulle kosta med resultat som överskrider er nuvarande leverantör.

Vad vi kan göra för er:

 • Ökade antal samtal för en hantverkarfirma från 164/månad till 834/månad genom sökordsoptimering och Google Ads.
 • Hjälpte en nystartad E-Butik att nå 800 000 i omsättning de första tre månaderna.
 • Ökade trafiken för ett privat sjukvårdsföretag från 1600/månad till 4 700/månad efter 6 månader.
 • Ökade vistelsetiden för en ekonomifirma från 47 sekunder till 2 minuter 47 sekunder i snitt.

Ökad trafik

293% mer trafik på 4 månader för ett privat vårdföretag.

Fler kunder

Fånga, mät och skapa nya kunder på nätet.

Exponera varumärket

Vi får företagets synligt i sociala medier och på nätet.

Ökad Lönsamhet

Företag väljer Sitea för att bli lönsammare.

Hitta Rätt Målgrupp

Identifiera företagets målgrupp med riktade insatser.

VISSTE DU

ATT?

80%

av kunder börjar sin köpresa på Google

95

95% av sökvolymen på Google går till topp 10 sökresultaten!

53%

lämnar hemsidan om den laddar segare än 3 sekunder.

Testa din Ranking på Google

Fyll i formuläret så får du en komplett sökordsranking för din hemsida skickad till din e-mail. Du får en komplett analys!

  Några av de 500 företag vi gjort lönsammare!

  Aldrig varit viktigare med Internetmarknadsföring!

  Marknadsföring har alltid varit viktigt. På senare tid har dock digital marknadsföring eller online marknadsföring som det också kallas blivit allt viktigare. När konkurrensen på nätet och i fysiska butiker ökar så blir ditt företags synlighet avgörande för att lyckas.

  Företag som inte syns online går miste om stor potential.

  Som fullservicebyrå kan vi erbjuda:

  • Digital Marknadsföring (Hemsida, Google Ads, Social Media, Nyhetsbrev m.m.)
  • Sökordsoptimering & konverteringsstrategier.
  • Marknadsföringsstrategier & Reklamkampanjer
  • Foto & Video (Events, Företagsvideos och Presentationer m.m.)
  • Grafisk Marknadsföring (Broschyrer, Banners, Bilder, Logotyper)

  Det vi på Sitea kan göra är att arbeta med internetmarknadsföring utifrån ett brett holistiskt perspektiv.

  Vi kan upprätta övergripande strategiska marknadsföringsplaner som ställer in ert företag efter värdeskapande och insäljande aktiviteter och processer som gör att ni sticker ut på er marknad.

  seo-sökmotoroptimering

  Det viktigaste för att lyckas på nätet är att ha en hemsida som effektivt konverterar besökare till kunder. När väl besökare kommit till hemsidan är det viktigt att dessa aktiveras till att göra köp eller önskvärda aktiviteter. Hemsidan och era digitala plattformar är avgörande för att lyckas. Med rätt paketering, strategi och budskap kan vi få ert företag att växa!

  Att anlita en Professionell AdWords-Konsult kan göra underverk för lönsamheten online. Via effektiv annonsering kan potentiella kunder i ett tidigt skede attraheras till hemsidan. Med full insyn i AdWords-kostnaderna, statistik över konverteringar och klick så kan man med trygghet koppla AdWords-utgifter till intäkter.

  Digital Marknadsföring är ett brett begrepp. Genom att ta ett helhetsgrepp om marknadsföringen med bland annat social media, optimerad hemsida, nyhetsbrev och kampanjer så kan vi driva er lönsamhet framåt.

  Sökordsoptimering (SEO) handlar Om att optimera en hemsida både innehållsmässigt och kodmässigt att synas för lönsamma sökfraser på Google. Det driver den organiska trafiken (gratisrankingen på Google) framåt.

  Är ditt företag osynligt?

  Låt oss på Sitea ta hand om er digitala marknadsföring online bli er digitala marknadsföringsbyrå. Från början till slut. Vi hjälper till att agera som helhetslösning så tar vi ett helhetsgrepp om den nuvarande marknadsföringen. Bli synlig – bli lönsam idag!
  Bli en stjärna online

  Digital Marknadsföring, Grafisk Marknadsföring, Foto och Video

  Hemsidans design och paketering spelar en central roll i dagens allt mer digitaliserade hemsida. När 80% av kunder börjar sin köpresa online så blir hemsidan ofta den första knutpunkt då en relation skapas till företaget. Det är på hemsidan som en känsla för företaget och förtroende skapas samt intresse för företagets tjänster och erbjudanden.

  De visuella aspekterna av en hemsida är viktiga – men ofta glöms den insäljande funktionen bort. En hemsida under 2020 bör betraktas som en digital säljperson och en integrerad del av marknadsföringsstrategin.

  På Sitea har vi kompetensen och vi har tidigare arbetet med en rad olika företag från olika branscher. Allt från små retail-butiker såsom optiker och klädbutiker, till tjänsteföretag som managementföretag och konsulter. Online marknadsföring är ett område inom marknadsföring som bara blir större och större mer åren.

  I dag söker de flesta kunder på internet innan de gör ett köp, ska kontakta en hantverkare, eller vill hitta en restaurang. Med effektiv online marknadsföring så kan ni som företag komma åt kunderna i ett avgörande skede: beslutsskedet. Det innebär att ni med en effektiv snygg och profesionell hemsida och marknadsföringsstrategi kan fånga kunder i ett avgörande skede.