Sitea Digital Marknadsföringsbyrå

– Nå ut till dina kunder på Internet!

Vi på Sitea hjälper företag med kontinuerlig digital marknadsföring. Låt oss bli er marknadsföringsavdelning för en bråkdel av vad en marknadsförare in-house skulle kosta. 

Aldrig varit viktigare med Internetmarknadsföring!

Marknadsföring har alltid varit viktigt. På senare tid har dock digital marknadsföring eller online marknadsföring som det också kallas blivit allt viktigare. När konkurrensen på nätet och i fysiska butiker ökar så blir ditt företags synlighet avgörande för att lyckas.

Om ditt företag inte syns är det osynligt, och osynliga företag överlever inte länge.

  • Digital Marknadsföring (Hemsida, Adwords, Social Media, Nyhetsbrev m.m.)
  • Sökordsoptimering & konverteringsstrategier.
  • Marknadsföringsstrategier
  • Reklamkampanjer
  • Foto & Video (Events, Företagsvideos och Presentationer m.m.)
  • Grafisk Marknadsföring (Broschyrer, Banners, Bilder, Logotyper m.m.)

Det vi på Sitea kan göra är att arbeta med internetmarknadsföring utifrån ett brett holistiskt perspektiv.

Vi kan upprätta övergripande strategiska marknadsföringsplaner som ställer in ert företag efter värdeskapande och insäljande aktiviteter och processer som gör att ni sticker ut på er marknad.

95

95% av sökvolymen på Google går till topp 10 sökresultaten på förstasidan!

Det viktigaste för att lyckas på nätet är att ha en hemsida som effektivt konverterar besökare till kunder. När väl besökare kommit till hemsidan är det viktigt att dessa aktiveras till att göra köp eller önskvärda aktiviteter.

Att anlita en Professionell AdWords-Konsult kan göra underverk för lönsamheten online. Via effektiv annonsering kan potentiella kunder i ett tidigt skede attraheras till hemsidan. Med full insyn i AdWords-kostnaderna, statistik över konverteringar och klick så kan man med trygghet koppla AdWords-utgifter till intäkter.

Digital Marknadsföring är ett brett begrepp. Genom att ta ett helhetsgrepp om marknadsföringen med bland annat social media, optimerad hemsida, nyhetsbrev och kampanjer så kan man driva lönsamheten framåt.

Sökordsoptimering (SEO) handlar Om att optimera en hemsida både innehållsmässigt och kodmässigt att synas för lönsamma sökfraser på Google. Det driver den organiska trafiken (gratisrankingen på Google) framåt.

Är ditt företag osynligt?

Låt oss på Sitea ta hand om er digitala marknadsföring online bli er digitala marknadsföringsbyrå. Från början till slut. Vi hjälper till att agera som helhetslösning så tar vi ett helhetsgrepp om den nuvarande marknadsföringen. Bli synlig – bli lönsam idag!
Bli en stjärna online
köpa hemsida webbyrå stockholm

Digital Marknadsföring, Grafisk Marknadsföring, Foto och Video

Viktigt är också hemsidans design och utseende både för att ge dina kunder ett förtroende, en enkelhet att hitta tjänster och produkter och för att se till att ditt företag har en sälja som är insäljande och och konverterar besökare till köpare.

Det visuella är viktigt – men ofta glöms den insäljande aspekten bort. En hemsida bör betraktas som en digital säljperson.

På Sitea har vi kompetensen och vi har tidigare arbetet med en rad olika företag från olika branscher. Allt från små retail-butiker såsom optiker och klädbutiker, till tjänsteföretag som managementföretag och konsulter. Online marknadsföring är ett område inom marknadsföring som bara blir större och större mer åren. I dag söker de flesta kunder på internet innan de gör ett köp, ska kontakta en hantverkare, eller vill hitta en restaurang. Med effektiv online marknadsföring så kan ni som företag komma åt kunderna i ett avgörande skede: beslutsskedet. Det innebär att ni med en effektiv snygg och profesionell hemsida och marknadsföringsstrategi kan fånga kunder i ett avgörande skede.