Google Ads Annonsering av Sitea Google Ads Byrå

Vill du att din hemsida ska synas högst upp på Google?

Sitea – Google Ads Byrå

Allt fler använder Google för att söka efter produkter, tjänster, information och företag. Vi på Sitea är en Google Ads Byrå i Stockholm som sätter företaget högst upp i sökresultaten.

När hela 95 % av all söktrafik går till de företag som syns på förstasidan på Google så har det aldrig varit viktigare att synas högt upp.

Vi på Sitea arbetar med Google Ads annonsering där vi ser över hur företaget på bästa möjliga sätt kan få nya leads och kunder från Google. Det gör vi genom att identiferia vilka tjänster/produkter där Google Ads-annonsering skulle passa bäst.

95 % av all söktrafik går till de företag som syns på förstasidan på Google.
Google Ads gör så att ditt företag och hemsida syns högst på Google
Du betalar bara för resultat! Inga resultat, ingen Google Ads kostnad!

Testa det här! Sök på en sökfras på Google och se om ni syns på förstasidan för det sökordet. Med oss på Sitea kommer ni synas för det ordet så fort vi påbörjar Google Ads-annonseringen.

Vad är Google Ads?

Google Ads kallades tidigare Google AdWords men bytte namn till Ads för att bättre spegla bredden av annonseringslaternativ och forum som Google erbjuder. Det är kortfattat ett annonsverktyg där man kan utveckla och lägga upp annonser för att synas i bland annat Googles sökresultat, på YouTube och via Display-nätverket.
Den stora fördelen med Google Ads annonsering är att du har direkt kontroll för vilka sökfraser som du vill att dina annonser ska synas för. Det gör att dina annonser syns högst upp på Google exakt när någon söker efter dina tjänster / produkter. Det är få andra marknadsföringskanaler som erbjuder den möjligheten.

Dessutom har du total kontroll över vilka sökfraser som ger resultat, vad kostnaden är samt vilka demografi och geografiska plats som du vill inrikta dig mot.

Spåra alla resultat och förfrågningar

Genom att sedan införa konverteringsspårning så kan vi spåra och mäta vilka sökfraser som ger bäst resutlat. Det gör att du som kund för en möjlighet att veta exakt vad en kund eller förfrågan kostar dig. Det gör Google Ads annonsering till ett mycket kraftfullt verktyg och som i många fall är överlägset andra marknadsföringsforum när det kommer till möjligheten att mäta resultat och ROI.

Få full kontroll över kostnader

I Google Ads kan dubestämma exakt dagsbudget och på så sätt kunna bestämma hur mycket och när dina annonser ska synas. Det ger dig och ditt företag ett kraftfullt verktyg att styra både tidpunkt och geografisk plats för när annonserna ska synas.

Olika typer av annonseringsformat

Inom Google Ads så finns det en stor bredd av annonseringsmöjligheter. Inom Google Ads så finns möjligheter att annonsera via Google Shopping, YouTube, Googles sökresultat, Remarketing-annonsering, G-mail och display-annonsering.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Marknadsföringsforskning har visat att Google Ads-annonersing är en av de marknadsföringsformer som uppvisar högst avkastning och ROI. På Sitea Google Ads byrå har vi arbetar med kunder i en rad olika branscher. Några av de resultat vi skapat innehåller:

  • Ökade omsättningen för en webbutik från 240 000kr/månad till 1 150 000kr/månad efter 4 månaders arbete
  • Ökade antalet förfrågningar för en hantverkare från 370 till 850 efter 6 månaders arbete med samma budget
  • Ökade varumärkesexponering och kännedom med 920% efter 8 månader

Det här ingår i Sitea Ads:

Google Ads annonsering till fast månadskostnad & kontinuerliga uppdateringar, justeringar och optimeringar. Inga begränsningar i sökord eller kampanjer.

Mätbar Statistik

Vi erbjuder full tillgång till statistik och sökordsdata som rör både er hemsida och Google Ads-annonsering.

Ni äger AdWords-kontot

Självfallet är ni ägare av det Google Ads-kontot som vi sätter upp. Då får ni full insyn i Google Annonseringen

1 Månads Uppsägningstid

Vi på SITEA gillar inte att låsa upp kunder. Är ni inte nöjda med våra tjänster så är det bara att avsluta samarbetet.

Inga begränsningar

Många digitala marknadsförinsgsbyråer begränsar antalet sökord och kampanjer för er som kund. Vi på Sitea tror inte på begränsningar utan vi gör det som krävs för att få ut det mesta av AdWords-annonsering och det som gynnar ert företag mest.

Kostnadsfri offert eller frågor?

Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss inom 24-timmar.

Adwords konsult i Stockholm hjälp med Adwords annonsering google Adwords konsult i Stockholm hjälp med Adwords annonsering google

Google Annonsering via Ads sätter företagets annonser högst upp i sökresultaten!

Till vänster får ni en enkel förståelse för hur Google annonsering på nätet fungerar. Med hjälp av AdWords så skapar vi på Sitea Google Ads byrå annonser som sedan syns när någon söker särskilda sökfraser eller sökord.

Google Ads är ett väldigt kraftfull verktyg då det går att direkt styra för vilka sökfraser som AdWords-annonserna ska visas för.

Dessutom har du direkt kontroll över dagsbudget, vilket innebär att du styr hur mycket AdWords får kosta per dag. Sedan när dagsbudgeten är nådd så stoppas Google annonserna.

Med hjälp av genomgående statistik kan man sedan med enkelhet göra affärsmässiga beslut och optimera AdWords-kampanjerna.

Är du redo att börja synas högst på Google?

Så här går det till – Steg för steg

Vi på Sitea AdWords Byrå upp ett möte där vi ser över er nuvarande digitala situation på nätet. Hur rankar ni för viktiga sökord, vilka sökord ska vi tillsammans sikta på och hur kan vi optimera er hemsida för ökad trafik och framgångsrik AdWords-annonsering.

1. Lönsamhetsanalys av företaget

Innan vi börjar med någon som helst utveckling av Google Ads kontot så behöver vi identifiera vilka produkter och tjänster som är lönsamma för ert företag. Tanken är ju att Google Ads annonseringen ska vara ett led i ert företags marknadsföring och strategi. Därför behöver vi inledningsvis gå över era förutsättningar och vilka tjänster och produkter som ni vill ska synas på Google. Det gör att det arbete vi sedan utför är styrt av lönsamhetsparametrar från dag ett.

 

2. Analys av marknad och val av sökord

Steg två för oss på Sitea är att se över vilka sökord och sökfraser som bäst spegler era tjänster/produkter. Genom att matcha rätt sökord med rätt intention och sedan leverera starka annonser så skapar vi en stark bas för framgång. I detta steg så gör vi också en djupgående analys av marknaden och konkurrensen. Därutöver så ser vi också kring hur söktrender ser ut, trafikmängd samt sökord som också bör uteslutas.

 

3. Kontostrategi och struktur

När vi valt ut sökord för kampanjen så följer nästa steg att upprätta en strategi och struktur för Google Ads-kontot. Här sätter vi budget, väljer geografisk inriktning, tidpunkt för annonsering. Det är en övergripande strategi som sätter ramarna för annonseringen. Genom rätt valda sökord med rätt sökintention och effektiva annonser så fångar vi sedan trafik från Google till hemsidan. Du har sedan full kontroll över annonseringskostnad och kan mäta resultaten.

 

4. Utveckling av annonser

När strukturen och sökorden är satta så börjar utvecklingen av annonser. Vi utvecklar annonser som är optimerade efter sökintention och som attraherar sökare att klicka sig in till din sajt. Dessa annonser utvecklar vi sedan kontinuerligt för att öka dels frekvensen av klick men också konverteringen.

 

5. Kontinuerlig optimering och utveckling

Ett Google Ads konto är inte optimalt efter några veckors arbete – utan det krävs seriöst och strategiskt arbete för att nå högst möjliga avkastning på sin investering. Kontinuerligt så arbetar vi med:

  • Nya kampanjer, sökfraser samt annonser
  • Rätt budstrategi för ökade resultat
  • Konverteringsspårning och uppföljning
  • A/B-testning av sökfraser och annonser
  • Negativa sökfraser som tar bort onödig trafik
  • Rekommendationer för att höja landningssidornas prestation

 

6. Rapportering

Vi på Sitea är noga med att vara tydliga och transparenta med arbetet. Baserat på de mål som vi satt upp så optimerar vi kontot och ger er nödvändig data och input för att göra rätt affärsbeslut. Du får en rapport som visar upp resultat, kostnad, konvertering och vilka åtgärder som gjorts under den rådande perioden.

Med hjälp av SITEA har mitt företag fått nya möjligheter att hänga med i den digitala utvecklingen. Nu syns vi på förstasidan för Google och vi har fått ett ökat kundflöde. Bra att man kan styra hur mycket AdWords ska kosta i månaden. Tack SITEA!

Therése SandbergVD

Varför ska du välja Sitea som AdWords Byrå?

Vi på Sitea är professionella AdWords-konsulter med dokumenterade resultat. Vi är helt övertygade om att du som kund kommer kunna dra nytta utav vår expertis inom AdWords och digital marknadsföring. Utöver vår mångåriga erfarenhet, så tar vi på Sitea ett helhetsgrepp om er digitala situation.

Strategisk AdWords
AdWords handlar inte enbart om att attrahera besökare och potentiella kunder till er hemsida. Det handlar också om att finna rätt kunder för just ert företag. Därför är det viktigt att få en förståelse för ert företags affärsidé och de produkter/tjänster ni säljer, samt vad som särskiljer er från era konkurrenter på marknaden. Vi som AdWords byrå arbetar således med något vi kallar Strategisk AdWords.

Bred expertis
Något som vi på Sitea gör som skiljer oss från konkurenterna är att våra medarbetare har en bred expertis inom marknadsföring och kan därför skräddarsy AdWords-annonsering så det finns en god passform mellan annonsering och företagets affär. Desto mer vi som AdWords byrå förstår kring er och ert företag desto bättre AdWords-annonsering kan vi utforma. Detta gör vi genom att trycka på ert företags konkurrensfördelar.

Vad är Google Ads? - Läs vår Guide!

 Fokus på lönsamma sökord & fraser

Vi på Sitea är enbart intresserade av lönsamhet – inte antalet besökare eller klicks!

Er affär i fokus

Genom en förståelse av er affär kan vi styra trafik från sökord som konverterar.

Verktyg & Metodik som fungerar

Vi har verktyg och kompetens som skapar riktiga resultat.

Öppenhet & Transparens i vårt arbete

Vi är öppna i hur vi arbetar för att ni som beställare ska kunna känna er trygga.