Skip to main content
SITEA SEO

Dags för fler kunder och ökad trafik till din hemsida?

Scrollar du vidare och bläddrar sida efter sida när du söker på Google? Nej, och det gör inte dina kunder heller!

Vårdföretag:

293% ökad trafik efter 4 mån

Hantverkare:

Ökade antal leads från 173 - 864/mån

E-Shop:

Månadsförsäljning ökade 400 000:-

Sökmotoroptimering av din Hemsida

Sökmotoroptimering som genererar värdefull trafik och potentiella kunder till din hemsida. Ökad trafik till hemsidan. Google Optimering.

Sökordsanalys

Sökmotoroptimering (SEO) börjar med en analys av företagets marknad och konkurrensen på Google samt nuvarande Google-ranking.

Läs mer om SEO

On-Page Optimization

Efter utförd sökmotoranalys så utförs optimering av hemsidan för att finna en god passform gentemot Googles sökalgoritm.

Läs mer om On-Page SEO

On-Site Optimization

En stor del av sökmotoroptimering handlar om att optimera hemsidan efter de algoritmer och språk som sökmotorerna använder.

Läs mer om Off-Page SEO

Länkar & Länkstrategi

En väl utförd länkstrategi och länkprofil är avgörande för webbsidans ranking då länkar fungerar som kvalitetssäkringar.

Läs mer om Länkstrategi

KOSTNADSFRI SEO RAPPORT

Testa din Hemsidas SEO Gratis!

Vi skickar dig en komplett SEO-rapport till din mail helt gratis!

  Vad är Sökmotoroptimering?

  Enkelt uttryck så handlar sökmotoroptimering om att konfigurera och optimera hemsidan efter de algoritmer och sätt som Googles robotar på internet använder för att indexera din sida.

  Läs mer om SEO

  Vad kostar sökmotoroptimering?

  Sökmotoroptimering kostar olika mycket beroende på storleken på din hemsida samt vilka sidor du vill synas för. Vi på Sitea har olika paketerbjudanden för så lågt som 2 795 kronor.

  Till priser

  Vad blir resultaten av SEO?

  Eftersom 90% av alla sökningar på Google går till topp-10 resultaten så medför en hög synlighet på Google att ditt företag kan attrahera kunder och besökare på nätet. Det ökar företagets synlighet.

  Läs mer

  Varför är Sökmotoroptimering viktigt?

  I stort sett alla använder Google. Faktum är att 55miljoner sökningar görs på Google varje dag i Sverige. Sökmotorer är en integrerad del i vår vardag. Vi använder dem för att göra informerade beslut, jämföra resor, hitta lägenheter samt avgöra vilken mat vi ska laga på kvällen. Vi tar fram vår mobil när vi ska jämföra varor eller få information om en viss vara och produkt eller få fram vem som vann senaste Let’s Dance.

  ”65% av trafiken och sökningarna går till de resultat som är i topp-tre resultaten på Google”.

  sökmotoroptimering-vad-är-seo-min
  Sökmotorer såsom Google är en del av hur vi lever vårt liv och hela 65% av trafiken och sökningarna går till de resultat som är i topp-tre resultaten på Google. Dessutom så går 95% till de resultat som syns på Googles förstasida. Så frågan är: Har du och ditt företag använt er av sökmotoroptimering för att synas högst på Google? Och, syns ni på Googles förstasida?

  De flesta företag vi kommer i kontakt med svarar nej på den frågan. Marknadsföring idag handlar inte enbart om den klassiska fysiska marknadsföringen med reklamkampanjer, flyers, videos och bilder – utan har idag utökats till arenan för sökmotorerna.

  Redo för att attrahera nya kunder?

  Vi har hjälpt över 500 företag att lyckas på Google. Nu är det din tur!

  Sitea Sökordsanalyserar din sida och skickar SEO-rapporten till din e-mail!

  [caldera_form id=”CF58fe5dd88ef05″]

  Vad är Sökmotoroptimering?

  Det är inte slumpen som avgjort vem som är högst på Google. Det finns heller ingen koppling mellan företagets storlek, antal anställda, omsättning eller andra parametrar. Den ranking ni har på Google är helt kopplad till hur er hemsida förstås av sökmotorerna som Google och Yahoo. Hur väl hemsidan rankar på google är direkt kopplat till hur väl hemsidan talar det språk som sökmotorerna förstår.

  Hur väl hemsidan rankar på google är direkt kopplat till hur väl hemsidan talar det språk som sökmotorerna förstår.

  För de robotar som Google använder för att indexera (förstå) din hemsida talar och förstår ett visst språk och de flesta hemsidor är inte optimerade för sökfraser och sökord. Det innebär att väldigt mycket information finns på nätet men som sökmotorerna har svårt att förstå och ranka högt på Google.

  Det sökmotoroptimering gör är att er hemsida optimeras efter sökfraser och ord vilket gör att ni syns högt i sökresultaten för de optimerade fraserna.

  Kontakta oss

  Frågan du antagligen ställer dig själv är: Hur hamnar jag då högt på Google?

  Sökmotoroptimering, eller SEO, är effektiv när man anpassar sin hemsida efter de algoritmer som sökmotorerna använder sig utav för att förstå din hemsida. Ett enkelt exempel är att se en sökning på Google som en fråga. De resultat som syns högt på Google är sedan kopplade till hur väl de svarar på sökfrasen vilket i sin tur beror på hur väl sidan är anpassad och svarar på sökfrasen.

  Optimerar man en hemsida med sökmotoroptimering i åtanke och de algoritmer som Google använder så kommer ert företag att synas högt på Google.

  Det finns idag över 250-faktorer som avgör din ranking, men det finns 5 övergripande parametrar:

  1. Sökordsanalys
  2. On-Page Optimering
  3. Off-Page Optimering
  4. Länkstrategi
  5. Content Strategy

   

  4 Vanliga Steg i Sökmotoroptimering

  Steg 1. Sökordsanalys

  Sökmotoroptimering av en hemsida inleds med en sökordsanalys av de sökord och fraser som företaget vill synas för. Här finns det möjlighet att synas för ”short-tail-keywords” vilket är korta sökfraser såsom ”bildäck Solna” eller ”long-tail-keywords” vilket är längre sökfraser såsom ”byta bildäck i Solna pris”. Det finns olika stor svårighetsgrad för att synas för en sökfras på Google. Generellt sätt är ”long-tails” lättare att ranka för.

  Det är därför viktigt att innan sökmotoroptimeringen inleds, så bör en djupgående analys av sökmarknaden göras så att lönsamma sökfraser med stor potential väljs ut.

  Steg 2. On-Page Optimering

  När väl sökfraser och sökord valts ut så bör hemsidan och undersidas optimeras efter sökfraserna. Det innebär att kodavsnitt och element på hemsidan optimeras för att tala om för sökmotorerna vad sidan handlar om. Det kan handla om optimering av länkar, text, bilder, innehåll och HTML-kod.

  Steg 3. On-Site-Optimering

  Det är inte enbart de specifika sidorna som behöver optimeras för att ranka högt på Google. För att nå maximal potential så bör man arbeta med On-Page Optimering vilket i korta drag handlar om att optimera hela hemsidan optimera hemsidan för hastighet, synlighet, mobilvänlighet och sökfraserna.

  Steg 4. Länkstrategi

  Inlänkar till hemsidan är en viktig del för att säkerställa ert företags hemsida för sökmotorerna som auktoritär och seriös. Man skulle kunna se inlänkar som rekommendationer. En typ av ranking. Desto mer kvalificerade och relevanta sidor som länkar till ditt innehåll desto bättre ranking förutsatt tidigare optimering av hemsidan och sökfraser.

  Hur lång tid tar det?

  Resultat kan ta allt från ett par veckor, till ett par månader. Det beror på konkurrensen på marknaden.

  Boka in gratis konsultation

  Kontakta oss idag så går vi på Sitea sökmotoroptimering i Stockholm igenom er hemsida för förbättringsområden. Helt gratis!

  BOKA MÖTE

  Sökmotoroptimering – Process & Resultat

  Resultaten av Sökmotoroptimering

  Resultatet som SEO eller sökmotoroptimeringen kommer att ge är en ökad synlighet och exponering på Google vilket leder till fler besökare, mer trafik och fler kunder. Ändamålet är enkelt: generera fler kunder och önskvärda aktiviteter. Google är idag den avsevärt störst sökmotorn och över 90% av alla sökningar på nätet sker med Google som sökmotor. Därför ägnar vi mest fokus på att vår sökmotoroptimering genererar synlighet på Google.

  Det viktigaste att nämna är att trafik till hemsidan inte är allt. Det viktigaste är att den trafik ni får till hemsidan som resultat av sökmotoroptimeringen är besöker och potentiella kunder som faktiskt är av värde till er som företag. Att ha 70 000 besökare på hemsidan och inte ett enda sälj är inte optimalt. Därför arbetar vi på Sitea främst med sökmotoroptimering med er affärsplan och den strategi ni har för att tjäna pengar. Vi skapar sökmotoroptimering med kvalitativa besökare.

  Vi använder därför flitigt Google Tag Manager, Analytics, Webmaster Tools samt diverse sökmotorverktyg regelbundet för att kunna kunna utvärdera den ökade trafikens relevans och värde för ert företag.

  Dessutom skickar vi regelbundet rapporter för placeringar på Google, konverteringar och hur vi arbetar med utveckling av sökstrategier. Vårt huvudsyfte är att förenkla och skapa fler kunder till er genom att använda Google som portal och knytpunkt för nya kundinteraktioner.

  Sökmotoroptimering som process!

  Sökmotoroptimering och SEO sker på en arena där rankingen på Google är föränderlig. Att synas högst i Googles sökresultat i en månad är inte en garanti för att synas högst i 2 år framöver. Google kommer ständigt med nya uppdateringar som påverkar ditt företags ranking och det gäller att ligga i framkant för att hänga med i sökmotorernas uppdateringar och hur användarna använder sökmotorerna. Denna föränderliga värld ställer krav på ditt företag och er hemsida samt er digitala strategi.

  Om ni värderar sökmotorerna så kommer sökmotorerna värdera er.

  Med Sitea som digital marknadsföringspartner så kan ni vara trygga i vetskapen att vi har koll på de senaste trenderna och värdesätter ert företags prestation på Google först. Vi arbetar med sökmotoroptimering i Stockholm och i hela Sverige.

  Nu är det dags att få fler kunder!

  Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret nedan eller ring oss på 08 40 90 32 10 så återkommer vi och föreslår förbättringspotential för ditt företag!


   Online MarknadsföringTopp 3
   april 19, 2017

   Hamna först på Google – Ranka högt på Google idag 7 Tips & Tricks

   7 Viktiga Tips för att Ranka högt på Google. Del 1 av 3. När dagens marknadsföring rör sig allt mer mot internet så blir utrymmet att synas allt mycket mindre och…
   Online MarknadsföringSynas på GoogleTopp 3
   oktober 3, 2016

   Därför misslyckas din Sociala Marknadsföring på nätet och så gör du för att lyckas!

   Vill du också lyckas på nätet? Känner du också att ditt företag skulle kunna utvecklas och nå nya höjder bara det rankades högre på Google eller att du hade fler…
   social-marknadsföringSynas på GoogleTopp 3
   oktober 3, 2016

   Marknadsföring Sociala Medier – Så Lyckas du med Social marknadsföring!

   12 tips för att lyckas med Marknadsföring via Sociala Medier Idag är det många som ställer sig frågan: På vilket sätt kan jag använda de sociala medierna på bästa sätt?…

   Free

   $ 0.00

   Per Month
   •  Custom Domain
   •  24/7 Customer Support
   • Month Of Free Bandwidth
   • Free WordPress Setup
   • Cake Delivered Daily
   Get Free

   Plus

   $ 7.99

   Per Month
   •  Custom Domain
   •  24/7 Customer Support
   • Month Of Free Bandwidth
   • Free WordPress Setup
   • Cake Delivered Daily
   Sign Up Now

   PremiumRecommended

   $ 19.99

   Per Month
   •  Custom Domain
   •  24/7 Customer Support
   • Month Of Free Bandwidth
   • Free WordPress Setup
   • Cake Delivered Daily
   Sign Up Now

   Are there more plans?

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec porta, mi ut facilisis ullamcorper, magna risus vehicula augue, eget faucibus magna massa at justo. Nulla a arcu ut massa hendrerit.

   Plan Discounts

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec porta, mi ut facilisis ullamcorper, magna risus vehicula augue, eget faucibus magna massa at justo. Nulla a arcu ut massa hendrerit