Skip to main content
Kundcase

ShapeBy

Hemsida | eHandel | Digital Marknadsföring

Vi har samarbetat med ShapeBy vad gäller webbutveckling och digital marknadsföring sedan ShapeBy startade. Vi har  ett djupgående samarbete och i den digitala marknadsföringen arbetar vi med SEO, SEM och utveckling av content och digitala strategier. 

sökord-shapeby

3036

Rankade organiska sökord

700

Sökord som rankar i topp tio på Google

178

Ökad konverteringsgrad på hemsidan

ShapeBy – En projektöversikt

Ett långvarigt partnerskap

Vi är stolta över vårt långvariga och framgångsrika partnerskap med ShapeBy inom webbutveckling och digital marknadsföring. Sedan ShapeBy’s start har vi varit deras pålitliga samarbetspartner och tillsammans har vi skapat en imponerande närvaro på den digitala arenan.

Inom digital marknadsföring har vi utvecklat en strategisk och proaktiv approach för att maximera ShapeBy’s online synlighet och generera målmedveten tillväxt. Vi använder oss av en skräddarsydd SEO-strategi för att säkerställa att ShapeBy rankas högt i sökmotorernas organiska resultat.

Genom att analysera och optimera nyckelord, förbättra sidstrukturer och skapa engagerande och relevant innehåll, har vi lyckats öka deras synlighet på nätet och locka till oss en stadigt växande ström av kvalificerad trafik.

Kompletterande digitala kanaler ger bredd
För att förstärka deras närvaro och nå ännu bredare målgrupper har vi implementerat en effektiv SEM-strategi. Genom att skapa och optimera annonser på olika plattformar som Google Ads och sociala medier har vi garanterat att ShapeBy syns på de rätta platserna vid rätt tidpunkt.

Vi kombinerar sökannonsering, displayannonsering och remarketing för att nå ut till potentiella kunder och konvertera dem till lojala följare och betalande kunder.

Engagerande content – hjärtat i SEO
Utöver att maximera deras synlighet i sökmotorerna och genom betald annonsering, har vi också tagit fram en stark och effektiv contentstrategi för ShapeBy. Vi skapar högkvalitativt innehåll som inte bara engagerar och inspirerar deras målgrupp, utan också positionerar dem som experter inom sitt område.

Genom att regelbundet publicera artiklar, blogginlägg och guider inom relevant ämnesområde, har vi byggt upp ShapeBy’s trovärdighet och auktoritet, vilket i sin tur har bidragit till att locka till oss kvalitetsleads och öka konverteringarna.

En digital marknadsföringspartner utöver det digitala
Vårt samarbete med ShapeBy sträcker sig också till utveckling av deras digitala strategier. Vi arbetar nära deras team för att identifiera möjligheter, utvärdera resultat och ständigt optimera deras digitala närvaro.

Vi använder data och analyser för att fatta datadrivna beslut och säkerställa att ShapeBy är i framkant när det gäller digital marknadsföring.

Företagsinformation
Plats

Stockholm & Göteborg, Sverige

Bransch

Skönhet

Hemsida

www.shapeby.se

Projektets omfattning

> Hemsida
> eHandel
> Digital marknadsföring
> CRO

Sitea

Är du redo att ta nästa digitala steg?

Har du frågor om våra tjänster och erbjudanden så svarar vi gärna på dem! Du kan kontakta oss via telefon och mail. Välj den kontaktväg som passar dig bäst.