Skip to main content
SITEA SEO

Vill du också få fler kunder och ökad trafik till din hemsida?

Scrollar du vidare och bläddrar sida efter sida när du söker på Google? Nej, och det gör inte dina kunder heller!

Vårdföretag:

293% ökad trafik efter 4 mån

Hantverkare:

Ökade antal leads från 173 - 864/mån

E-Shop:

Månadsförsäljning ökade 400 000:-

Sökordsoptimering & Sökoptimering

(Google SEO Optimering)

95% av Söktrafiken går till Topp Tio-resultaten på Google. Via SEO Optimering ser vi på Sitea till att ni hamnar i Topp-Tio.

från 2 795:-

Identifiera Sökord & Sökfraser

Sökordsoptimering (SEO) inleds med en analys av företagets marknad och hur konkurrensen ser ut för lönsamma sökfraser.

Google SEO Optimering

När sökfraser valts ut sätter vi igång sökoptimering för hemsidan för de termer och sökord som sidan ska ranka och synas högt på Google för.

Öka Trafiken & Kunderna

Vi arbetar med kontinuerlig utveckling av hemsidan för att öka antalet leads och hemsidans konverteringsgrad.

Företag som valt Sitea:

Seo by Sitea

Här följer lite av det som ingår när du ingår ett samarbete med oss på Sitea.

Nulägesanalys

Vi definierar behov, nuläge, målsättningar samt strategi.

Sökordsanalys & Mål

Vi identifierar sökords och fraser att arbeta med och ranka högt för.

Teknisk Optimering

Vi arbetar med teknisk optimering av hemsidan (on- & off-page).

Utveckling av Content

Vi på Sitea hjälper till med utveckling av content och innehåll på sidan.

Löpande Optimering

Vi utvecklar och optimerar sidan samt era digitala plattformar kontinuerligt varje månad.

Uppföljning & Rapportering

Vi delger er kontinuerlig rapportering och spårning av resultat, ranking och allt vi gör.

Nu är det dags att få fler kunder!

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret nedan eller ring oss på 08 40 90 32 10 så återkommer vi och föreslår förbättringspotential för ditt företag!


  SEO – Ett förvirrande begrepp?

  Allt fler företagare börjar komma i kontakt med begreppet SEO. Och beroende på vem du frågor så kommer du få en mängd olika svar. Du kan ha hört följande:

  • SEO handlar om att optimera hemsidan efter sökfraser för att synas på Google
  • SEO är om On- och Off-page optimering
  • SEO fungerar inte egentligen
  • SEO handlar om content

  Sökordsoptimering, eller SEO, är därför ett begrepp som är mångtydigt och leder till vissa förvirring. Det är något som vi på Sitea möter på varje dag. Faktum är att SEO kan sammanfattas relativt simpelt.

  sökmotoroptimering analys

  SEO handlar om att optimera hemsidan efter sökfraser och skapa en användarupplevelse som användare finner värdefull.

  sökordsoptimering seo optimering

  Lönsam Sökordsoptimering (SEO)

  Vi på Sitea är en SEO byrå i Stockholm som arbetar med effektiv och framförallt lönsam sökordsoptimering samt Google optimering. Med oss på Sitea så stoltserar vi inte och marknadsför antalet klick till hemsidan.

  Vi är betydligt mer intresserade av antalet kunder som köper något eller kontaktar företaget – det vill säga leads och handlingar på hemsidan som genererar intäkter till företaget.

  SITEA SEO BYRÅ STOCKHOLM

  Vad är Sökordsoptimering?

  Vem som hamnar högst upp i Google sökresultat är inte upp till slumpen. Utan rankingen på Google är direkt relaterad till hur väl hemsidan är optimerad och talar det språk som Googles robotar talar och förstår. Det handlar i enkla drag om att sökordsoptimera hemsida efter Googles algoritmer.

  Sökordsoptimering handlar i grova drag om att genom att optimera en hemsida efter specifika sökfraser och ord så syns den sidan når någon sedan på Google söker med den sökfrasen. Det skulle kunna gå till på följande sätt:

  Företaget vi på Sitea hjälper med SEO Optimering vill synas för sökfrasen ”köpa bildäck” och ”verkstad bildäck Stockholm”.

  Vi ser över företagets nuvarande hemsida och ser över hur företaget rankar i nuläget på Google. Sedan optimerar vi hemsidan så att den syns för de specifika sökfraserna. Vi kan sökordsoptimering i WordPress, samt i andra CMS-verktyg. Vi analyserar marknaden på internet och finner en specifik nisch med särskilda sökfraser och ord som vi sedan sätter använder för att skapa en effektiv Google SEO optimering.

  De flesta hemsidorna på nätet är inte sökordsoptimerade. Så oavsett hur estetiskt tilltalande hemsidan är så kan den dra in låg mängd trafik och besökare. Det är därför av största vikt att sökoptimera hemsidan efter det språk som sökmotorerna använder. Gör man det så lyckas man på nätet!

  Följdfrågan: Hur lyckas jag med SEO Optimering?

  Sökordoptimering, eller SEO, handlar i i grova drag Om att optimera hemsidan efter användare och sökmotorerna. Vi brukar se en sökning på Google som en fråga. Sedan väljer Google att belöna den sidan som bäst svarar på frågan. Det kan vi göra genom att optimera hemsidan efter sökfrasen, men framförallt att erbjuda det som sökfrasen eftersträvar på ett visuellt och attraherande sätt.

  ”Sökordsoptimering av en hemsida handlar om mer än sökfraser – det handlar om att erbjuda det bästa svaret på sökfrågan”.

  I dagsläget finns det över 250-rankingfaktorer för Google ranking. Vi som SEO företag i Stockholm arbetar med framförallt 4 aspekter.

  1. En initial Sökordsanalys av företagets marknad och konkurrenter.
  2. On-Page sökoptimering av hemsidan
  3. Off-Page Optimering
  4. Länkstrategi och länkbygge
  5. Content Strategy & User-Experience

  Google Annonsering

  Google har en annonstjänst som kallas Google AdWords. Via Adwords betalar man för särskilda sökfraser, termer och sökord. Sedan när någon söker på dem specifika fraserna så syns annonsen som är gjord i Google AdWords.

  Exempelvis om någon söker på ”köpa piano” så syns företagets annons för billiga digitalpianon.

  Fördelen med AdWords är att man som företag köper in sig i topp fyra resultaten. Således får man en mycket stor del av sökvolymen och får besökare till hemsidan på en gång. Dessutom har man total kostnadskontroll och betalar enbart när någon klickar på annonserna.

  Fördelarna med AdWords-Annonsering är följande:

  • Köper in sig i topp fyra resultaten på Google
  • Resultat direkt
  • Full kostnadskontroll & budget
  • Specifika sökord
  • Full statistik över klick, konverteringar och kostnader.

  SEO optimering, Ökad Trafik & Fler Kunder

  Att synas högt upp i Googles sökresultat kan vara skillnaden mellan medvind eller motvind för att lyckas på nätet. Ju lättare en kund hittar just ditt företag, desto mer ökade förutsättningar för kundkontakt och ökad försäljning. Det gör vi genom effektiv sökoptimering. Vi på Sitea hjälper dig seo optimering i Stockholm, så att kunderna hittar just dig och ditt företag på Google!

  Visste du att…

  • 41% av världens internetanvändare handlar online.
  • Det görs 2.3 miljoner sökningar på Google varje sekund.
  • Mer än hälften utav alla sökningar görs via mobilen.
  Kontakta oss

  Frågan du antagligen ställer dig själv är: Hur hamnar jag då högt på Google?

  Jo, det funkar så här. Att hamna högt i sökresultaten på Google handlar inte enbart om teknisk kompetens. Utan det handlar framförallt om att utveckla en marknadsföringsstrategi och finna en nisch där just ditt företag kan erövra marknadsandelar för särskilda nyckelord och fraser som är mest lönsamma för just ditt företag.

  Så lyckas vi tillsammans!

  Vi på Sitea sätter oss ned med dig och ser över den nuvarande hemsidan och ser på förbättringsmöjligheter rent tekniskt, visuellt och innehållsmässigt. Efter det inledande samtalet börjar analysarbetet för oss på Sitea där vi finner en nisch och nyckelord samt sökfraser på Google som passar just Ert företag. Det vanligaste är att vi arbetar med att sökordsoptimera WordPress hemsidor men oavsett om du har en hemsida i just WordPress eller i annat CRM-system så kan vi sökoptimera hemsidan.

  Därefter börjar vi SEO optimera er hemsida och kommer med en marknadsföringsplan och strategi som ni kan använda er utav kontinuerligt i ert arbete.

  Online MarknadsföringTopp 3
  april 19, 2017

  Hamna först på Google – Ranka högt på Google idag 7 Tips & Tricks

  7 Viktiga Tips för att Ranka högt på Google. Del 1 av 3. När dagens marknadsföring rör sig allt mer mot internet så blir utrymmet att synas allt mycket mindre och…
  Online MarknadsföringSynas på GoogleTopp 3
  oktober 3, 2016

  Därför misslyckas din Sociala Marknadsföring på nätet och så gör du för att lyckas!

  Vill du också lyckas på nätet? Känner du också att ditt företag skulle kunna utvecklas och nå nya höjder bara det rankades högre på Google eller att du hade fler…
  social-marknadsföringSynas på GoogleTopp 3
  oktober 3, 2016

  Marknadsföring Sociala Medier – Så Lyckas du med Social marknadsföring!

  12 tips för att lyckas med Marknadsföring via Sociala Medier Idag är det många som ställer sig frågan: På vilket sätt kan jag använda de sociala medierna på bästa sätt?…