Skip to main content
Kundcase

Lars Massage

Hemsida | Digital Marknadsföring | UI & UX för Bokningssystem

Lars Massage kontaktade oss för att uppdatera sin hemsida och digitala närvaro. Företaget uttryckte en önskan om att uppdaterade nuvarande hemsida, göra den mobilanpassade och utöka leadsgenereringen på hemsida och i digitala kanaler. 

“Sitea har ett väldigt bra team och är trevliga att samarbeta med. De har också ett stort nätverk av andra experter t.ex. filmare som kan anlitas. Jag vill verkligen rekommendera teamet på Sitea.”

Lars CarlstrandVD - Lars Massage

Lars Massage – En projektöversikt

Hemsidan skulle bli en del av företagets säljstrategi.
Hemsidan blev en central del av företagets övergripande säljstrategi. För att uppnå detta genomförde vi på Sitea en noggrann analys av Lars Massages styrkor och värdeerbjudande. Genom att förstå företagets unika egenskaper och vad som skiljer dem från konkurrenterna kunde vi forma en färgprofil, grafisk stil och tonalitet som på bästa sätt representerade Lars Massage.

Förarbetet var omfattande och innefattade en djupgående undersökning av målgruppens preferenser och behov. Vi genomförde också en konkurrensanalys för att identifiera trender och bästa praxis inom branschen. Denna omfattande forskning gav oss värdefulla insikter som vi kunde använda för att skapa en webbplats som verkligen kommunicerade Lars Massages unika värde.

När det kom till själva utvecklingen av hemsidan valde vi att använda WordPress som CMS-system. Detta val gjordes med Lars Massage i åtanke, då de önskade att kunna göra enkla ändringar i text, lägga till bilder och hantera innehållet på ett smidigt sätt. WordPress erbjuder en användarvänlig plattform som ger företaget den flexibilitet och kontroll de behöver för att uppdatera sin webbplats på egen hand.

Vi anpassade designen och strukturen på webbplatsen för att säkerställa att den var intuitiv och enkel att navigera för besökarna. Vi valde noggrant färger och typsnitt som harmoniserade med den tidigare utarbetade grafiska profilen för att skapa en enhetlig och professionell upplevelse.

Efter att hemsidan färdigutvecklats så startade vi digital marknadsföring för Lars Massage. Där tog vi på Sitea ett helhetsgrepp om annonseringen och utvecklade kampanjer i Google Ads, Linkedin och Facebook. Vi optimerade kampanjerna kontinuerligt för att säkerställa bästa möjliga resultat och maximal avkastning på investeringen. Genom att analysera och justera våra annonser baserat på data och resultat kunde vi effektivt nå ut till potentiella kunder och öka kännedomen om Lars Massage.

För att komplettera våra betalda annonseringsinsatser satsade vi även på organisk sökmotoroptimering (SEO). Vi utvecklade en välstrukturerad contentstrategi som inkluderade skapandet av informativa och relevant innehåll, såsom artiklar och landningssidor, som svarade på målgruppens frågor och behov. Genom att optimera innehållet med relevanta nyckelord och följa bästa praxis inom SEO-arbetet, ökade vi Lars Massages synlighet på sökmotorerna och lockade till oss organisk trafik.

Mätning och spårning för rätt slutsatser
Genom att kontinuerligt övervaka och analysera resultaten av vår digitala marknadsföringsstrategi kunde vi anpassa och optimera våra kampanjer och insatser över tid. Vi mätte framgången genom att spåra och analysera nyckelindikatorer såsom konverteringsfrekvens, besökstider och klickfrekvenser för att göra datadrivna beslut och säkerställa att Lars Massage fick maximalt värde av sina digitala marknadsföringsinsatser.

Företagsinformation
Plats

Stockholm, Sverige

Bransch

Företagsmassage

Hemsida

www.larsmassage.se

Projektets omfattning

> Hemsida
> Digital marknadsföring
> Bokningssystem UI/UX

Sitea Webbyrå

Välkommen att kontakta oss på Sitea Webbyrå!

Har du frågor om våra tjänster och erbjudanden så svarar vi gärna på dem! Du kan kontakta oss via telefon och mail. Välj den kontaktväg som passar dig bäst.