Skip to main content
Kundcase

Processor

Hemsida | Google Ads

På Sitea är vi stolta över att ha haft möjligheten att hjälpa Processor med att utveckla en ny hemsida i WordPress och att stödja dem med Google Ads-annonsering. Genom vårt samarbete kunde vi hjälpa Processor att nå ut till en bredare publik och öka sin online-närvaro.

Genom att kombinera vår expertis inom SEO, SEM och innehållsutveckling har vi kunnat skapa en stark och framgångsrik digital närvaro för Heartpace.  

“Hela Sitea-gänget har alltid varit bemötande och hjälpsamma genom hela vårat bygge av ny hemsida. Hemsidan blev stilren och funktionell som vi är väldigt stolta över. Därefter har de även byggt upp vårat google ads konto vilket fungerar klockrent. Vi rekommenderar Sitea starkt om ditt företag vill få en bra hemsida med pricksäker marknadsföring!”

Simon WahlbergMarknadschef

270

Ökad organisk trafik efter 6-månader.

342

Ökad konverteringsgraden med efter 6-månader.

WEIAB – En projektöversikt

SEO – nu med topprankning i Google 
Vi har utgått ifrån en strategisk och proaktiv metod inom digital marknadsföring för att maximera Heartpace:s synlighet online och generera målinriktad tillväxt. Vårt första fokusområde är att använda en skräddarsydd SEO-strategi för att säkerställa att Heartpace rankar högt i de organiska sökresultaten på Google. Genom att noggrant analysera och optimera nyckelord, förbättra webbsidans struktur och skapa engagerande och relevant innehåll har vi framgångsrikt ökat deras synlighet på nätet och attraherat en stadigt växande ström av kvalificerad trafik.

SEM & SEM – Maximera söknärvaron
Genom vår kombinerade insats inom SEO och SEM har vi skapat en stark online-närvaro i sökmotorerna för Heartpace. Vi ser till att deras hemsida syns högt upp i sökresultaten och att deras annonser når rätt målgrupp. Genom att implementera en optimerad och välstrukturerad digital marknadsföringsstrategi har vi bidragit till att Heartpace ökar sin synlighet, attraherar kvalificerad trafik och konverterar besökare på hemsidan till nya kunder. Vi fortsätter att arbeta nära Heartpace för att ständigt optimera deras digitala marknadsföringsinsatser och säkerställa att de fortsätter att växa och nå sina affärsmål.

Engagerande innehåll – hjärtat av SEO

För att maximera Heartpace:s synlighet i sökmotorerna och skapa en stark online-närvaro har vi inte bara fokuserat på SEO och betald annonsering, utan också utvecklat en kraftfull contentstrategi. Vi strävar efter att skapa högkvalitativt innehåll som inte bara engagerar och inspirerar, utan också positionerar Heartpace:s som experter inom sitt område.

Genom regelbunden publicering av artiklar, blogginlägg och guider inom relevanta ämnesområden har vi arbetat aktivt med att bygga upp Heartpace:s trovärdighet och auktoritet online. Genom att erbjuda värdefulla insikter, lösningar och expertis till deras målgrupp har vi skapat en stark koppling och förtroende. Detta har i sin tur bidragit till att attrahera högkvalitativa leads och generera en ökning i antalet leads.

Genom att erbjuda relevant och intressant innehåll av hög kvalitet har vi engagerat Heartpace:s målgrupp och hjälpt dem att lösa sina problem eller utmaningar. Genom att vara närvarande och tillhandahålla värdefull information har vi etablerat Heartpace som en pålitlig källa och positionerat dem som branschexperter.

En digital marknadsföringspartner som ser bortom det digitala
Den effektiva contentstrategin har inte bara ökat Heartpace:s synlighet online, utan har också spelat en avgörande roll i att generera högkvalitativa leads. Genom att erbjuda relevant och användbart innehåll har vi lockat intresserade besökare och via hemsidan och CRO omvandlat dem till potentiella kunder.

Vi fortsätter att utveckla och förbättra vår contentstrategi för att säkerställa att Heartpace:fortsätter att leverera värdefullt innehåll till sin målgrupp. Genom att kontinuerligt analysera resultat och optimera vår approach kan vi fortsätta att maximera Heartpace:s onlinenärvaro och framgång.

Företagsinformation
Plats

Lund & Uppsala, Sverige

Bransch

Konferensteknik

Hemsida

www.weiab.se

Projektets omfattning

> Hemsida
> Digital marknadsföring
> CRO

Sitea

Är du redo att ta nästa digitala steg?

Har du frågor om våra tjänster och erbjudanden så svarar vi gärna på dem! Du kan kontakta oss via telefon och mail. Välj den kontaktväg som passar dig bäst.

    Det börjar med engagemang – alltid 🍭

    Engagemang är startpunkten, som leder till ökad varumärkeskännedom och slutligen konvertering.