Skip to main content
Kundcase

Benefits

Hemsida | Grafisk Profil | Digital Marknadsföring

Vi har hjälpt Benefits med att utveckla en grafisk profil som genomsyrar all digital kommunikation. Det omfattar bland annat en ny hemsida samt grafiskt material i dokument och presentationer. Vi arbetar också löpande med digital marknadsföring där vi arbetar med SEO, SEM och i sociala medier. 

“Proffsig leverans och trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera Sitea!”

Marika RoelandVD - Benefits

Benefits – En projektöversikt

Vi har haft förmånen att assistera Benefits i att utveckla en heltäckande grafisk profil som präglar deras digitala kommunikation. Vårt arbete har omfattat en rad initiativ, inklusive skapandet av en modern och funktionell hemsida samt utformningen av grafiskt material för dokument och presentationer. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med digital marknadsföring genom att fokusera på områden som sökmotoroptimering (SEO), sökmotormarknadsföring (SEM) och annonsering i sociala medier.

Hemsida
När det gäller utvecklingen av Benefits hemsida har vi strävat efter att skapa en användarvänlig och lockande plattform som speglar Benefits image. Vi har anpassat designen för att på bästa sätt presentera deras tjänster och kommunicera företagets värderingar. Genom att använda en harmonisk färgpalett och välgenomtänkt typografi har vi skapat en visuell identitet som genomsyrar hela hemsidan.

Grafisk profil och linjering
För att säkerställa en samstämmig grafisk profil har vi också tagit fram en uppsättning riktlinjer som tydligt beskriver användningen av logotypen, färger, typsnitt och andra grafiska element. Dessa riktlinjer fungerar som en grund för alla aspekter av Benefits digitala närvaro och säkerställer att deras budskap kommuniceras enhetligt och igenkännbart i alla sammanhang.

Annonsering efter företagsmålen
För att engagera och interagera med Benefits målgrupp använder vi oss av olika sociala mediekanaler. Vi skapar strategiskt innehåll och annonser för att öka engagemanget och sprida Benefits budskap till en riktad konverterande målgrupp samt till en bredare publik för varumärkeskännedom. Genom att övervaka och analysera resultaten av våra digitala marknadsföringsinsatser kan vi kontinuerligt anpassa och förbättra vår strategi för att maximera företagets digitala närvaro och framgång.

Företagsinformation
Plats

Stockholm, Sverige

Bransch

Förmedlare av friskvård och förmåner

Hemsida

www.benefits.se

Projektets omfattning

> Hemsida
> Grafisk Profil
> Digital marknadsföring

Sitea

Välkommen att kontakta oss på Sitea!

Har du frågor om våra tjänster och erbjudanden så svarar vi gärna på dem! Du kan kontakta oss via telefon och mail. Välj den kontaktväg som passar dig bäst.