Skip to main content

Google Ads Stockholm (AdWords)

AdWords är de annonser som syns längst upp på Google när du skriver in en sökfras och det enklaste sättet att nå kunder som söker på just det ni erbjuder.

Att använda sig av AdWords är en utmärkt marknadsföringsstrategi för att hitta nya kunder och få mer trafik till er hemsida. Med andra ord gör du din hemsida synlig på Google genom att använda lönsamma sökfraser – AdWords – på Google Annonsering!

google-ads-byrå-1
90% av alla sökningar på nätet görs på just Googles sökmotor
seo
80% av alla köpresor börjar med en sökning på Google
seo
På Google AdWords betalar du bara när någon klickar på er annons

Google Partner

Vi på Sitea i Stockholm är proffs på AdWords. Alla våra medarbetare har lång erfarenhet och bred kompetens om hur man får företag att synas på Google, och vi har hittills hjälpt över 500 företag att synas på internet. Vi har jobbat med många olika produkter och tjänster, och lyckas alltid trolla fram lönsamma sökfraser även till de mest nischade företagen. Är du redo att börja synas på Google?

sitea-webbyra-google-partner

Lönsamma sökfraser, men hur hittar man dem?

Det kan kännas som en hel vetenskap i sig själv att hitta en lönsam sökfras för just ert företag. Här är fyra av de vanligaste målen våra kunder har med sin Google Ads kampanj:

 • Försäljningsmål
 • Öka exponeringen av ert varumärke
 • Få nya förfrågningar och leads
 • Ge information till kunder och besökare

Av erfarenhet kan vi säga att Google Ads är enkelt att komma i gång med, men mycket svårare att lyckas med. Google Ads är världens största digitala annonseringsverktyg, och beroende på bransch kan det vara svårt att få till bra sökord.

För att inte säga hur det på vissa platser är extra svårt att synas, så som i Stockholm där det ofta finns många företag man konkurrerar med om att synas bland Googles sökresultat. Lönsamma och unika sökfraser är bara första steget till en lyckad resa på Google Ads.

Är ert innehåll relevant nog för Google?

När det kommer till relevans för er tjänst eller produkt är relevansen uppdelad i tre delar:

Sökordsrelevans.
Det är här det verkligen gäller för hur effektiv er annonsering på Google kommer vara. Det är sökorden som får just er annons att visas, så det gäller att välja rätt, samtidigt som många sökord har väldigt hård konkurrens. Genom att anlita konsulter duktiga på Google Ads får ni hjälp att balansera på den tunna tråden som är en mix av både generella sökord och mer nischade – för bästa, lönsamma annonsering för just ert företag.

Annonsrelevans.
Steg två i relevansen handlar om hur väl annonsen är anpassad efter sökordet. Om man använder för breda sökord eller fraser finns risken att annonsen inte alls passar ihop med vad kunden sökte efter. Och då klickar dom ju inte på er annons! För att undvika dyra annonseringskostnader som inte ger rätt resultat bör annonser endast visas för de inriktade sökorden.

Landningssidornas relevans.
Steg tre handlar om att göra om besökare till kunder. Ni lyckades med sökordet, kunden klickade på er annons och kom till landningssidan på er hemsida. Men sen då? Här är det viktigt att lägga krut på en landningssida som speglar både sökordet och annonsen, samtidigt som det ska vara lockande för besökarna att bli kund hos er.

Google Ads Annonsering

Vi tar hand om hela din verksamhets Google Ads annonsering. Optimering, budstrategier, konverteringsspårning och rapportering. ta del av Siteas resultatorienterad SEM idag!

 • Google Ads byrå & Partner
 • Sök, Shopping & Display
 • Digitala Strategier för ökad lönsamhet
 • Kreativ annonsutveckling
 • Kontinuerlig sökordsanalys
 • Rätt budgivningsstrategier
 • Konverteringsoptimering
 • Mätning av resultat & CRO
 • Inga begränsningar i annonsering
 • Kontinuerlig resultatrapportering
Google Ads annonsering från 3 799:-/mån

AdWords behöver kontinuerlig optimering för bästa resultat

Liksom trender är lönsamma sökfraser något man måste hålla sig uppdaterad med, och för att lyckas bäst med sina AdWords måste man kontinuerligt optimera dem. Google AdWords är ett kraftfullt verktyg för att nå kunder på nätet – och vi vet hur man använder verktyget.

Oavsett om ni redan har en hemsida redo att annonseras för eller behöver bygga en för grunden har vi expertis på plats. Välkommen till Sitea, din AdWord konsult i Stockholm!