Skip to main content

Billig Webshop & E-Handel – Sälj på Nätet!

Är det dags för företaget att sätta upp en billig webshop? Då har ni kommit helt rätt.

Kontakta oss

Vi på Sitea Webbyrå bygger skräddarsydda webbutiker

Vi på Sitea är vana att hjälpa företag som vill sätta upp webshoppar. Oavsett om ni vill sätta upp en liten webshop eller en större så hjälper vi gärna till att möta era behov. Vi inleder alltid arbetet med att ta fram en strategisk plan som hjälper er  och er webbshop att hitta en digital nisch och sökfraser som ni på en gång kan börja konkurrera om. Vi ser över branschen, de produkter ni säljer, vad ni har för budget samt vilken målgrupp ni inriktat er emot. Sedan skräddarsyr vi er butik på nätet så att ni kan maximera er lönsamhet online. Vi hjälper er att sätta upp en billig webbshop eller en dyrare – ni bestämmer. Oavsett om ni säljer 10 produkter eller 1 000 produkter så kan vi hjälpa er med att sätta upp betalningslösningar, formulär, bilder, livechat och andra typer av funktioner.

Vi på Sitea vet också att en webbshop är ett kontinuerligt arbete och vi lämnar er inte bara som kod så fort vi avslutat arbetet. Vi ser gärna att vi har en långvarig relation där vår kompetens och expertis kan hjälpa er webbshop att bli mer lönsam. Vi kan således sätta upp en billig webbshop för lite mindre företag samt mer övergripande större webbshoppar för företag som har ett större sortiment av produkter.

 

STHLM Musik är en utav alla företag som vi skapat en webbshop för.

Skräddarsydda betalningslösningar

Vi sätter upp smidiga betalningslösningar via exempelvis Klarna Checkout, PayPal, Visa och Mastercard samt Swish.

Lönsam Design

Vi på Sitea sätter upp en estetiskt tilltalande och insäljande hemsida med ren grafisk profil. När väl besökare når webbshoppen så ska den ha en design som genererar sälj. Det fixar vi!

Skräddarsydda funktioner

Vi kan sätta upp en mängd av skräddarsydda funktioner i företagets webbshop. Beställningsformulär, Live-chat funktioner, forum. If you can dream it we can make it!

Sätt upp en Professionell Webbshop

Vi på Sitea har utvecklat en mängd olika webbshopar genom åren. Allt ifrån större webbshopar med tusentals produkter till mindre e-handelslösningar för entusiaster och entreprenörer som vill sälja enbart ett par produkter.
Vi kan hjälpa dig som redan har en E-handelslösning med utveckling, support och grafisk design. Eller så kan vi hjälpa dig att sätta upp en webbshop från start.
Att utveckla en estetiskt tilltalande hemsida är en sak. Det är viktigt att designen är enkel att navigera, hemsidan är snabb och att betalningslösningarna snabbt gör en besökare till betalande kund. Men en ytterligare viktig aspekt för dig med webbshop är att få besökare till hemsidan. Det är här sökordsoptimering kommer in i bilden. Meden strategisk digital strategi hjälper vi ditt företag att konkurrera effektivt på Google och slåss om förstaplaceringarna på de bästa sökorden och fraserna.
Online MarknadsföringTopp 3
april 19, 2017

Hamna först på Google – Ranka högt på Google idag 7 Tips & Tricks

7 Viktiga Tips för att Ranka högt på Google. Del 1 av 3. När dagens marknadsföring rör sig allt mer mot internet så blir utrymmet att synas allt mycket mindre och…
Online MarknadsföringSynas på GoogleTopp 3
oktober 3, 2016

Därför misslyckas din Sociala Marknadsföring på nätet och så gör du för att lyckas!

Vill du också lyckas på nätet? Känner du också att ditt företag skulle kunna utvecklas och nå nya höjder bara det rankades högre på Google eller att du hade fler…
social-marknadsföringSynas på GoogleTopp 3
oktober 3, 2016

Marknadsföring Sociala Medier – Så Lyckas du med Social marknadsföring!

12 tips för att lyckas med Marknadsföring via Sociala Medier Idag är det många som ställer sig frågan: På vilket sätt kan jag använda de sociala medierna på bästa sätt?…