Skip to main content
Kundcase

WEIAB

Hemsida | Digital Marknadsföring

Vårt samarbete med WEIAB är långtgående, och inom den digitala marknadsföringen fokuserar vi på SEO, SEM samt utveckling av innehåll och digitala strategier. Vi har utvecklat en ny hemsida för WEIAB samt tagit ett helhetsgrepp om den digitala marknadsföringen och de digitala kampanjerna. Google Ads har blivit den marknadsföringskanal som står för 70% av alla digitala leads och har lett till en ökad årsomsättning på flertalet miljoner kronor.  

“Har samarbetat med Sitea i flera år då de ansvarat för att bygga upp vår digitala kanal och ”digitala säljare”. De har en bred kompetens inom digital marknadsföring och jag har stort förtroende för deras analyser och rekommendationer. Alltid professionella och enkla att ha att göra med, dessutom väldigt trevliga”

Lena PåhlmanKonsultchef Weiab

439

Ökad organisk trafik efter 6-månader

6.45

Konverteringsgrad inom konferenslösningar

103

Nya backlinks

WEIAB – En projektöversikt

Långt samarbete som lönar sig
Vi har haft ett långvarigt partnerskap med WEIAB inom områdena webbutveckling och digital marknadsföring, och vi är stolta över vår framgångsrika samverkan.  Vi  har under de senaste tre åren varit deras digitala samarbetspartner och tillsammans har vi byggt upp en stark närvaro i digitala kanaler.

Inom digital marknadsföring har vi antagit en strategisk och proaktiv metod för att maximera WEIAB’s synlighet online och generera målinriktad tillväxt. Vi använder en skräddarsydd SEO-strategi för att säkerställa att WEIAB rankar högt i de organiska sökresultaten på Google. Genom att analysera och optimera nyckelord, förbättra webbsidors strukturer och skapa engagerande och relevant innehåll har vi lyckats öka deras synlighet på nätet och attrahera en stadigt växande ström av kvalificerad trafik.

SEM – nyckeln för fler leads
För att stärka den digitala exponeringen och nå relevanta målgrupper har vi implementerat en högkonverterande SEM-strategi. Vi skapar och optimerar annonser på olika plattformar som Google Ads och sociala medier för att säkerställa att WEIAB syns på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vi kombinerar sökannonsering, displayannonsering och remarketing för att nå ut till potentiella kunder och konvertera dem till lojala följare och betalande kunder. Dessa kompletterande digitala kanaler ger oss en bredare räckvidd och möjlighet att verkligen nå ut med WEIABs erbjudande.

Engagerande innehåll – hjärtat av SEO
Utöver att maximera WEIABs synlighet i sökmotorerna och genom betald annonsering har vi även utvecklat en stark och effektiv contentstrategi. Vi skapar högkvalitativt innehåll som inte bara engagerar och inspirerar, utan också positionerar dem som experter inom sitt område.

Genom regelbunden publicering av artiklar, blogginlägg och guider inom relevanta ämnesområden har vi byggt upp WEIAB:s trovärdighet och auktoritet online, vilket i sin tur har bidragit till att attrahera högkvalitativa leads och en ökad leadsgenerering.

En digital marknadsföringspartner som ser bortom det digitala
Vårt samarbete med WEIAB omfattar också utveckling av deras ”offline” strategier. Vi arbetar nära deras team för att identifiera möjligheter, utvärdera resultat och kontinuerligt optimera deras digitala närvaro utanför de digitala medierna.

Vi använder data och analyser för att fatta beslut baserade på fakta och säkerställa att WEIAB ligger i framkant när det gäller digital marknadsföring.

Företagsinformation
Plats

Lund & Uppsala, Sverige

Bransch

Konferensteknik

Hemsida

www.weiab.se

Projektets omfattning

> Hemsida
> Digital marknadsföring
> CRO

Sitea

Är du redo att ta nästa digitala steg?

Har du frågor om våra tjänster och erbjudanden så svarar vi gärna på dem! Du kan kontakta oss via telefon och mail. Välj den kontaktväg som passar dig bäst.

    Det börjar med engagemang – alltid 🍭

    Engagemang är startpunkten, som leder till ökad varumärkeskännedom och slutligen konvertering.