GÖR SOM 500 ANDRA FÖRETAG

VÄLJ EN PROFESSIONELL HEMSIDA FRÅN SITEA

Det finns många anledningar att välja Sitea. Vi är en professionell webbyrå som erbjuder skräddarsydda hemsidor och digital marknadsföring till både små och stora företag. Inget uppdrag är för litet och vi erbjuder alltid fasta priser på vårt arbete!
Alltid fasta priser

Vi på Sitea erbjuder alltid fasta priser. Tryggt & säkert för dig som kund!

100% Mobilanpassad design

En hemsida från Sitea är alltid mobilanpassade och 100% responsiv.

Alltid skräddarsydda hemsidor

Vi utvecklar alltid webbsidan efter era önskemål. Your Wish is our Command!

Professionalitet

Våra webbutvecklare har över 50 år gemensam kunskap inom webbdesign.

100% Mobilanpassad

Över 50% av besökarna på hemsidor idag använder sig utav mobila enheter. Vi mobilanpassar hemsidan.

Fasta priser

Vi erbjuder alltid fasta priser på våra hemsidor. Så avtalat pris är betalat pris.

Sökordsoptimering

Vi innehar spetskompetens inom sökordsoptimering och får er att synas på Google!

Skräddarsydd design

Våra hemsidor är alltid skräddarsydda efter kundens önskemål. Inga färdiga mallar!

Snabb utveckling

Efter 5-10 arbetsdagar brukar vi kunna presentera ett första utkast på hemsidan.

Mer än bara hemsida

Vi erbjuder logotyper, fotografering, grafisk design och formgivning.

Så här kan en hemsida från Sitea se ut.

Dags för en ny hemsida?

Kontakta oss idag och få en hemsida inom 5-10 arbetsdagar till fast pris!

MAILA OSSRING: 08 4090 32 10

Estetiskt tilltalande

Professionell & branschanpassad

Vi på Sitea har hjälpt över 500 företag med hemsidor, sökordsoptimering och grafisk design.

Vi vet vad som krävs för att stick ut på nätet och leverera en hemsida som både är insäljande, skapar underlag för utökat kundunderlag, är mobilanpassad och estetiskt tilltalande och professionell.

Får små- och stora företag

Skräddarsydda funktioner

Vi på Sitea Webbyrå hjälper både små och stora företag. Allt ifrån enmansföretag till stora multinationella företag, landsting och kommuner. Vi är specialister på WordPress, men också erfarna i många andra publiceringsverktyg.

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss på Sitea. Kontakta oss gärna om du frågor eller vill veta mer om oss och hur vi jobbar.

Vad säger våra kunder?

Vi kontaktade Sitea i början av 2018 för att utveckla vår internationella hemsida och inkorporera en webbshop. Personalen på Sitea är mycket professionell, tydlig och punktlig. Dessutom är dem jättetrevliga! Nu har vi en klockren webbshop som har ökat vår försäljning märkbart.

Magdalena AnderssonInköpschef

Vill uttrycka ett stort tack för den professionalitet som Sitea har stått för. Utmärkt support och tydlighet i faktureringen.

Nils SchäferVD

Jag ville ha hjälp med en Basic hemsida. Det tog Sitea 7 dagar för det första utkastet och sedan 2-3 dagar med ändringar så var sidan klar. Mycket snabb hjälp och dem svarar alltid snabbt. Rekommenderas +++++

Ahmed SayidÄgare

Vi hade problem med virus på vår WordPress och kontaktade Sitea för att få hjälp att bli av med infektionen. De hade löst problemet inom några dagar och under tiden snabbat upp hemsidan avsevärt som en liten bonus vilket vi uppskattade enormt! Är supernöjd med er hjälp!

Lena SamuelssonFörsäljningschef

Jag sökte efter ett företag som kunde hjälpa mig med att utveckla en enkel hemsida med webbshop. Då hittade jag Sitea när jag sökte på Google. Fick snabb hjälp och de utvecklade hemsidan på 2 veckor. Rekommenderas starkt för den som behöver snabb och prisvärd hemsida!

Simon LindgrenEgenföretagare

Vi sökte efter ett företag som kunde utveckla vår nuvarande WordPress hemsida. Då vart jag rekommenderad Sitea och de hjälpte oss att utveckla vår site. Är mycket tacksam över den fantastiska hjälp vi fått och den fina servicen. Alltid trevliga och tillmötesgående. 5*

Mira SimonsenSkräddare

I contacted Sitea in June last year and wanted to create a cheap website for Selling my artpieces online. I settled on a Pro-package and within a couple of weeks it was finished. I'm very happy with how it looked and I have already had some sales. Thumbs up for Sitea!

Joaquin De FrereFreelancer

Jag sökte efter ett företag som kunde bygga en hemsida för mitt byggbolag när jag hittade Sitea. Är mycket nöjd med resultatet och dem höll sig till det fasta priset dem lovade så det är ett företag man kan lita på. Rekommenderas starkt.

Daniel SevinSnickare

Vill tacka Sitea för det utökade kundunderlaget vi fick 2017 med hjälp av deras sökokordsoptimering. Våra leads ökade med över 300% och nu rankar vi topp-tre för en rad viktiga sökord i vår bransch. Vi rekommenderar Sitea för företag som vill ha hjälp med sökordsoptimering. Dem kan det dem lovar!

Aron NicklassonVD